Απαγωγή Διευθυντή: «Ακραία φασιστική ενέργεια» καταγγέλλει η τοπική ΕΛΜΕ
Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Πιερίας ενημέρωσε το Δ.Σ της ΟΛΜΕ. Ακολούθως ενημερώθηκε και ο Δικηγορικός Σύλλογος Κατερίνης για το πρωτοφανές περιστατικό στα χρονικά της Εκπαίδευσης

Για «ακραία φασιστική ενέργεια εις βάρος του Δ/ντή του Γυμνασίου Αιγινίου Πιερίας» κάνει λόγο η ΕΛΜΕ Πιερίας, σε ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά με την απαγωγή του εκπαιδευτικού από την ομάδα των «θεματοφυλάκων του Συντάγματος».

Η ΕΛΜΕ περιγράφει μάλιστα ότι υπήρχε και πιθανή παρουσία γονέων, οι οποίοι μαζί με τους «θεματοφύλακες» τρομοκράτησαν, απείλησαν, προπηλάκισαν και στη συνέχεια, αφού πέρασαν χειροπέδες στα χέρια του, τον απήγαγαν και διά της βίας τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα Αιγινίου. Από το αστυνομικό τμήμα συνελήφθησαν οι δράστες της απαγωγής και οδηγήθηκαν στην ασφάλεια Κατερίνης.

Η ΕΛΜΕ καλεί σε συνέντευξη Τύπου το μεσημέρι για το απίστευτο αυτό περιστατικό.

Η ανακοίνωση της ΕΛΜΕ Πιερίας

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Πιερίας καταδικάζει απερίφραστα και με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο την ακραία φασιστική ενέργεια εις βάρος του Δ/ντή του Γυμνασίου Αιγινίου Πιερίας.

Το πρωί στις 10-12-2021 και ώρα 7:30 ομάδα εξωσχολικών πολιτών, με πιθανή παρουσία γονέων, τρομοκράτησαν, απείλησαν, προπηλάκισαν και στη συνέχεια, αφού πέρασαν χειροπέδες στα χέρια του, τον απήγαγαν και διά της βίας τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα Αιγινίου. Από το αστυνομικό τμήμα συνελήφθησαν οι δράστες της απαγωγής και οδηγήθηκαν στην ασφάλεια Κατερίνης.

Ο Δ/ντής της σχολικής μονάδας μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας του Αιγινίου, προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να διαπιστωθεί ο βαθμός κακοποίησης του. Στη συνέχεια οι εκπαιδευτικοί της σχολικής μονάδας που ήταν μάρτυρες στο γεγονός της απαγωγής μετέβησαν στην ασφάλεια Κατερίνης, προκειμένου να καταθέσουν για το αποτρόπαιο αυτό συμβάν.

Το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Πιερίας ενημέρωσε το Δ.Σ της ΟΛΜΕ. Ακολούθως ενημερώθηκε και ο Δικηγορικός Σύλλογος Κατερίνης για το πρωτοφανές περιστατικό στα χρονικά της Εκπαίδευσης. Σε κάθε περίπτωση η ΕΛΜΕ θα σταθεί αρωγός στον Δ/ντή και στους συναδέλφους των δύο σχολικών μονάδων του Αιγινίου.

Η ΕΛΜΕ Πιερίας καλεί σε συνέντευξη τύπου 13.15 έξω από το Αστυνομικό Μέγαρο Κατερίνης

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

To 1o Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Ειδικής Αγωγής με ECTS και 50Є εγγραφή - Αιτήσεις έως 29-11

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

Πιστοποίηση Υπολογιστών σε 2 ημέρες μόνο 95 ευρώ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

daskala
Απελπισία για μωρομάνα αναπληρώτρια εκπαιδευτικό
Πού είναι το δικαίωμα μιας μάνας αναπληρώτριας, να μεγαλώσει το παιδί της; Πού είναι το δικαίωμα μιας μάνας αναπληρώτριας, να μπορέσει να λείψει από...
Απελπισία για μωρομάνα αναπληρώτρια εκπαιδευτικό