kathigitis mathitria
Απίστευτο περιστατικό σε ΕΠΑΛ της Αττικής: Καθηγητής χτύπησε μαθήτρια μέσα στην τάξη - Συμμαθητές της κοπέλας αναποδογύρισαν και έσπασαν το αυτοκίνητο του εκπαιδευτικού

Ένα απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε σε ΕΠΑΛ της Αττικής, με καθηγητή να χτυπά μαθήτρια μέσα στην τάξη. Μετά το περιστατικό μαθητές αναποδογύρισαν και έσπασαν το αυτοκίνητό του. Ο εκπαιδευτικός συνελήφθη.

Σύμφωνα με την εκπομπή «T-LIVE» του Alpha, ο καθηγητής χτύπησε την 16χρονη κοπέλα δύο φορές. Την πρώτη με ένα χαστούκι και κατόπιν την τράβηξε από τα μαλλιά. Όταν η μαθήτρια ήταν στο πάτωμα, της έδωσε ένα χτύπημα ακόμα.

Συμμαθητές της 16χρονης έσπευσαν για να σταματήσουν τον καθηγητή.

Μετά το περιστατικό ακολούθησε αναστάτωση στο σχολείο και οι καθηγητές προσπάθησαν να βάλουν τον εκπαιδευτικό σε αίθουσα για να τον γλιτώσουν από την οργή των μαθητών. Έπειτα τα παιδιά βγήκαν έξω και του έσπασαν το αυτοκίνητο αναποδογυρίζοντάς το.

Ο καθηγητής φυγαδεύτηκε από άλλη πόρτα, ενώ, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συνελήφθη με τη διαδικασία του αυτοφώρου και το πρωί οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με τη μαθήτρια, υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση με τον καθηγητή, επειδή δεν της έσβηνε την απουσία.

Όπως καταγγέλλει η 16χρονη, ο καθηγητής συνέχεια της έβαζε απουσίες για αναίτιες, όπως λέει, αφορμές.

Για το θέμα έχει ενημερωθεί και το υπουργείο Παιδείας, ενώ κατευθείαν ενημερώθηκαν ο προϊστάμενος δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, ο οποίος απομάκρυνε τον καθηγητή άμεσα από τα καθήκοντά του, ενώ θα υπάρξουν και διοικητικές κυρώσεις.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Η ύλη για 47.000 υποψήφιους ως 26/5 με τις λύσεις

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 26/05

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pinokio
Έκαστος στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες (Σχετικά με τη δημοσκόπηση που θέλει το 64% των δημοσίων υπαλλήλων θέλει να ...καταργηθεί η μονιμότητά τους)
Μήπως τελικά οι δημοσκοπήσεις έχουν ως στόχο να διαμορφώσουν την "κοινή γνώμη" και όχι να καταμετρήσουν τις απόψεις της;
Έκαστος στο είδος του και ο Λουμίδης στους καφέδες (Σχετικά με τη δημοσκόπηση που θέλει το 64% των δημοσίων υπαλλήλων θέλει να ...καταργηθεί η μονιμότητά τους)