Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Thumbnail
«Το ίδιο το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, επικυρώνει την κατάργηση του συνταγματικού δικαιώματος του συνεταιρίζεσθε και συνδικαλίζεσθε σε χιλιάδες συναδέλφους»

Η πλειοψηφία του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, έβγαλε μία κατάπτυστη ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία  ανακοινώνει πως δεν μπορούν να συμμετέχουν εκπρόσωποι των ΕΛΜΕ με επίδειξη rapid test, στην Γ.Σ. του Σαββάτου, αποκλείοντας  από τη Γ.Σ των Προέδρων τούς ανεμβολίαστους προέδρους- εκπροσώπους  των ΕΛΜΕ, επικαλούμενη κάποια νεοκδοθείσα ΚΥΑ, από αυτές που στην πράξη καταργούν το μισό ΣΥΝΤΑΓΜΑ των Ελλήνων.

Έτσι το ίδιο το Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, επικυρώνει την κατάργηση του συνταγματικού δικαιώματος του συνεταιρίζεσθε και συνδικαλίζεσθε σε χιλιάδες συναδέλφους. Πρόκειται για την μετατροπή τους σε Ρινόκερους, σε εντολείς καταπάτησης του Συντάγματος και σε σφουγγοκωλάριους της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Δεν φτάνει που αποδέχτηκαν και επικρότησαν την ποινικοποίηση της απεργίας των εκπαιδευτικών, δεν φτάνει που δεν κάνουν εκλογές και παρακαλούν τα δικαστήρια να τους παρατείνουν την θητεία, έρχονται να στηρίξουν και τις πρόσφατες  ΚΥΑ, του ολοκληρωτικού κράτους, όπου σε μία από τις τελευταίες ο «ένας ελέγχει τον άλλον» και χωρίς εμβόλιο, είσαι πολίτης που στερείσαι βασικά κοινωνικά δικαιώματα.

Συμμετέχουν έτσι δυναμικά,  στον κοινωνικό κανιβαλισμό που προωθεί η κυβέρνηση, που δίνει  το δικαίωμα στον οποιαδήποτε ιδιώτη να ασκεί δημόσια εξουσία (έλεγχο ταυτοπροσωπίας) και να αποκλείει πολίτες από πολλές δραστηριότητες, εδώ ακόμη και συνδικαλιστικές.

Το ΔΣ της ΟΛΜΕ αποδεικνύει ότι δεν είναι τίποτε άλλο, από αντιδραστικό στήριγμα του φασιστικού κυβερνητικού αφηγήματος, που δαιμονοποιεί τους ανεμβολίαστους, καλλιεργώντας μαζί με την κυβέρνηση τα χειρότερα ανθρώπινα ένστικτα. Αυτή η δαιμονοποίηση κατασκευάζεται  από την κυβέρνηση, για να κρύψει τις εγκληματικές της ευθύνες, για την παραμυθία της επιχείρησης «ελευθερία», για το ότι δεν προειδοποίησε τους πολίτες ότι και με το εμβόλιο κινδυνεύουν, ότι δεν πήρε κανένα μέτρο για τον κορονοϊό σε Δημόσια Υγεία, Παιδεία, χώρους εργασίας, ΜΜΜ, ότι δεν παράγγειλε γνωστά φάρμακα και θεραπείες, ότι ο κόσμος πεθαίνει επί κορονοϊού και πέθαινε και πριν από αυτον στα ράτζα…  και πάρα πολλά άλλα….

Τι να πούμε όμως, οι Ρινόκεροι του Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, τα βάζουν όχι με την κυβέρνηση, αλλά με τους ανεμβολίαστους συναδέλφους. Αυτοί όμως μπορούν να  εργάζονται στα σχολεία με rapid test, αλλά τους απαγορεύουν να συμμετέχουν στις συνδικαλιστικές και συλλογικές διαδικασίες.  Η ΟΛΜΕ συνυπογράφει το κοινωνικό απαρτχάιντ. 

Αν γραφτεί κάποτε η ιστορία του συνδικαλιστικού κινήματος, ένα είναι βέβαιο, αυτοί οι άνθρωποι-ρινόκεροι που ψήφισαν αυτή την απόφαση στο Δ.Σ. της ΟΛΜΕ, σίγουρα θα γραφτούν με μαύρα γράμματα.  

*Ο Κ. Παπουλής είναι εκπαιδευτικός-πολιτικός μηχανικός, και είχε διατελέσει επί πολλά χρόνια πρόεδρος της Δ. ΕΛΜΕ ΑΝ.ΑΤΤΙΚΗΣ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βίντεο με τη Γεωργία που «βγαίνει μπροστά» στην κάμερα για τον βιασμό της

Πώς θα πάρεις το άγνωστο Επίδομα 244,35 ευρώ με 3 δικαιολογητικά

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η πρώτη ετήσια Εξειδίκευση Εκπαιδευτικών στον Αυτισμό στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Δήμοι: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ για 90 μόρια

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

Κορονοϊός: Θλίψη για τον πρόωρο θάνατο καθηγήτριας στη Θεσσαλονίκη
«Έφυγε» πρόωρα από κορονοϊό καθηγήτρια Γυμνασίου της Θεσσαλονίκης - Ο αποχαιρετισμός της Γ' ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης
Κορονοϊός: Θλίψη για τον πρόωρο θάνατο καθηγήτριας στη Θεσσαλονίκη
fakelos covid sxoleio arnitis goneas
«Η κυβέρνηση τιμωρεί τους γονείς που απουσιάζουν από τη δουλειά για να συνδράμουν το παιδί τους»
Σφοδρές αντιδράσεις για την κυβερνητική απόφαση να περικοπεί η αμοιβή των εργαζόμενων γονέων που λαμβάνουν άδεια ειδικού σκοπού κατά 50%
«Η κυβέρνηση τιμωρεί τους γονείς που απουσιάζουν από τη δουλειά για να συνδράμουν το παιδί τους»
Τα επικοινωνιακά τους παιχνίδια αποπροσανατολισμού δε θα περάσουν!Με το κεφάλι ψηλά συνεχίζουμε τον αγώνα για το Σχολείο που αξίζει στα παιδιά μας!
«Μια απλή καταγραφή των πεπραγμένων της Υπουργού Παιδείας αποδεικνύει την υποκρισία αλλά και την επιλογή της Εκπαίδευσης ως χώρου πειραματισμού  για...
Τα επικοινωνιακά τους παιχνίδια αποπροσανατολισμού δε θα περάσουν!Με το κεφάλι ψηλά συνεχίζουμε τον αγώνα για το Σχολείο που αξίζει στα παιδιά μας!