Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
sxoleio mathites maskes
ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS
Αρκετός κόσμος, συμμαθητές και καθηγητές συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία τον άτυχο μαθητή που χάθηκε άδικα τις προηγούμενες μέρες

Αρκετός κόσμος παραβρέθηκε στην κηδεία του μαθητή που έχασε τη ζωή του προ ημερών στο τραγικό δυστύχημα στο οινοποιείο στην Κρήτη.

Μαθητές αλλά και καθηγητές είπαν το τελευταίο αντίο μέσα σε ένα κλίμα οδύνης.

Ο άτυχος μαθητής είχε πάρει μετεγγραφή σε άλλο σχολείο, όμως, μέχρι πέρσι φοιτούσε στο σχολείο της Αγίας Βαρβάρας, όπου και ειχε συγγενείς και φίλους που ένιωσαν την ανάγκη να πουν το τελευταίο «αντίο».

Δεκαέξι μαθητές της Β' Λυκείου Αγίας Βαρβάρας Ηρακλείου Κρήτης θέλησαν να αποχαιρετίσουν τον συμμαθητή και φίλο τους που έχασε τη ζωή του προ ημερών στο τραγικό δυστύχημα στο οινοποιείο στην Κρήτη και πιθανόν κόλλησαν κορονοϊό.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Πατρίς», 16 μαθητές και δύο καθηγητές βρέθηκαν θετικοί στον κορονοϊό. Ακολούθησε αναστολή της λειτουργίας των τμημάτων στα οποία φοιτούν τα παιδιά.

Η απόφαση πάρθηκε κατόπιν σχετικής γνωμοδότησης του προϊσταμένου Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Κρήτης κ. Μανώλη Λουμπούνη.

Ο κ. Λαμπούνης γνωμοδότησε σχετικά και έτσι η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου αποφάσισε να προχωρήσει σε αναστολή λειτουργίας των τεσσάρων τμημάτων της Β’ τάξης του σχολείου παρά το γεγονός ότι εν προκειμένω δεν ακολουθείται το κριτήριο του 50%+1, που απαιτείται βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων για να κλείσει ένα σχολικό τμήμα.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ποιοι γιορτάζουν σήμερα 29 Νοεμβρίου

Μετάλλαξη Όμικρον: Αυτά είναι τα συμπτώματα - Δεν μοιάζει με τη ΔΕΛΤΑ

Κοινωνικό μέρισμα: Πότε και σε ποιους θα δοθεί

ΟΠΕΚΑ: Ποια επιδόματα θα βρίσκονται στο ΑΤΜ το απόγευμα της Δευτέρας 29 Νοεμβρίου 2021

ΜΟΝΟ 111 ΕΥΡΩ το Online εύκολο μοριοδιοτούμενο Lower - Proficiency που παίρνεις σε 2 ημέρες! - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Αυτά είναι τα 9μηνα σεμινάρια που Μοριοδοτούν Εκπαιδευτικούς και ξεκινούν το ΝΟΕΜΒΡΙΟ με μόνο 25 ευρώ το μήνα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

thomas_katsaounis
Πέθανε ο 20χρονος Θωμάς Κατσαούνης, μπασκετμπολίτας ύψους 2μ.20
Σε πένθος έχει βυθιστεί η Θεσσαλονίκη και όλη η μπασκετική κοινότητα της χώρας καθώς πέθανε ο νεαρός σέντερ ύψους 2μ.20, Θωμάς Κατσαούνης μόλις στα...
Πέθανε ο 20χρονος Θωμάς Κατσαούνης, μπασκετμπολίτας ύψους 2μ.20
paidi
Στις 29 Νοεμβρίου ξεκινάει το δημοφιλές σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Αιγαίου
Στις 29 Νοεμβρίου ξεκινάει το κορυφαίο στην Ελλάδα σεμινάριο από δημόσιο Πανεπιστήμιο πάνω στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση που μοριοδοτεί για...
Στις 29 Νοεμβρίου ξεκινάει το δημοφιλές σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Αιγαίου