Σχολεία - Λάρισα: Επίθεση σε μαθητή Λυκείου - Συνελήφθη 17χρονος, αναζητούνται άλλοι τρεις
Σχολεία: Ξυλοδαρμός μαθητή σε προαύλιο Λυκείου στη Λάρισα - Αναζητούνται ένας 17χρονος και δύο 16χρονοι

Στη σύλληψη ενός 17χρονου μαθητή Λυκείου προχώρησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ενώ αναζητούνται προκειμένου να συλληφθούν στο πλαίσιο του αυτοφώρου, άλλοι τρεις ανήλικοι, για τον άγριο ξυλοδαρμό ενός 16χρονου.

Συγκεκριμένα, ο 17χροvoς συλληφθείς και μαθητής Επαγγελματικού Λυκείου Λάρισας κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, πήγε στο Γενικό Λύκειο όπου φοιτά ο 16χρονος μαθητής και τον χτύπησε, με το επεισόδιο να μην προσλαμβάνει μεγαλύτερες διαστάσεις.

Ο 17χρονος συλληφθείς αδιαφορώντας ωστόσο για το γεγονός ότι το Λύκειο βρισκόταν σε λειτουργία, επανήλθε και την επόμενη ημέρα.

Ετσι, σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», στο προαύλιο του Λυκείου ενόσω βρισκόταν σε εξέλιξη το δεύτερο διάλειμμα, προέτρεψε τον έτερο 17χρονο και άλλους δύο 16χρονους που ακόμη αναζητούνται, ενώπιον δεκάδων μαθητών να χτυπήσουν ξανά τον 16χρονο, όπως και συνέβη.

Εξέλιξη που προκαλεί ερωτηματικά για την ευκολία με την οποία εξωσχολικοί μαθητές εισήλθαν στην αυλή του Γενικού Λυκείου, συνοικιακά της Λάρισας και την ώρα του διαλείμματος χειροδίκησαν -για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα- σε βάρος του ίδιου μαθητή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ για όλους του εργαζόμενους ιδιωτικού τομέα - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΔΩ ΕΩΣ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ειδικ
Ειδικό Σχολείο Ηλιούπολης: Ρωγμές, μούχλα και πτώσεις σοβάδων - Κατεπείγουσα καταγγελία γονέων για τις υποδομές
"Το σχολείο καταρρέει, κινδυνεύουν τα παιδιά μας" - Κραυγή αγωνίας από γονείς ΑμεΑ στην Ηλιούπολη
Ειδικό Σχολείο Ηλιούπολης: Ρωγμές, μούχλα και πτώσεις σοβάδων - Κατεπείγουσα καταγγελία γονέων για τις υποδομές
απάτη
Συναγερμός για νέα απάτη με SMS: «Ψεύτικα» πρόστιμα Τροχαίας παγιδεύουν πολίτες
Επιτήδειοι στέλνουν μηνύματα που ζητούν άμεση πληρωμή μέσω συνδέσμου – Οι αρχές προειδοποιούν να μην δίνετε προσωπικά ή τραπεζικά στοιχεία
Συναγερμός για νέα απάτη με SMS: «Ψεύτικα» πρόστιμα Τροχαίας παγιδεύουν πολίτες