epal stavroupolis koulouforos kataggelia
ΠΑΠΑΝΙΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ / INTIME NEWS
Μητέρα μαθητή του ΕΠΑΛ Σταυρούπολης καταγγέλλει πως οι ακροδεξιοί επέστρεψαν στο σχολείο, αυτοί τη φορά ως εξωσχολικοί

Συνεχίζονται οι απειλές και το κλίμα εκφοβισμού στο ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, όπου πριν από λίγο καιρό είχαν σημειωθεί άγριες επιθέσεις ακροδεξιών κατά φοιτητών και μαθητών.

Όπως κατήγγειλε η μητέρα ενός μαθητή του σχολείου, τα παιδιά εκτός από τη σωματική βία, δέχονται καθημερινά λεκτική βία.  

Ειδικότερα, οι μαθητές που είχαν τιμωρηθεί με αποβολή από το σχολείο λόγω των επεισοδίων στο ΕΠΑΛ, βρίσκονται ξανά στον χώρο, αυτή τη φορά σαν εξωσχολικοί.

«50 ημέρες μετά τα επεισόδια τα πράγματα παραμένουν ίδια. Μπορεί να απομακρύνθηκαν οι πρωτοαίτιοι μαθητές, αλλά δεν ξέρω πως τα παιδιά αυτά βρίσκονται σαν επισκέπτες μέσα στο σχολείο και εκφοβίζουν λεκτικά τους μαθητές και προσπαθούν να περάσουν αυτό το κλίμα εκφοβισμού σε όλο το σχολικό περιβάλλον», δήλωσε μιλώντας στο Mega.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται

Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Καρκίνος Παχέος Εντέρου
Καρκίνος παχέος εντέρου: Οι 5 «ύπουλες» συνήθειες που αυξάνουν τον κίνδυνο
Κορυφαία γαστρεντερολόγος του Harvard αποκαλύπτει όσα διπλασιάζουν τον κίνδυνο για καρκίνος παχέος εντέρου σε νέους
Καρκίνος παχέος εντέρου: Οι 5 «ύπουλες» συνήθειες που αυξάνουν τον κίνδυνο