kathigitis
Το ΔΣ της ΕΛΜΕ Πρέβεζας αποφάσισε και ζητά από τον προϊστάμενο της ΔΔΕ Πρέβεζας να ανακαλέσει την κλήση προς ΕΔΕ του Διευθυντή του σχολείου

«Να σταματήσει η δίωξη συναδέλφου από τη ΔΔΕ Πρέβεζας» ζητά η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών (ΑΣΕ).

Θυμίζουμε ότι πρόκειται για τον Διευθυντή Λυκείου στην Πρέβεζα, σε βάρος του οποίο διενεργείται ΕΔΕ επειδή σεβάστηκε την απόφαση του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου του στο θέμα της ανάθεσης των μαθημάτων.

Η ανακοίνωση

Συναδέλφισσα-ε

Σχετικά με τις εξελίξεις και την κλήση σε ΕΔΕ του συνάδελφου Διευθυντή του 1ου Λυκείου Πρέβεζας καθώς και του υπομνήματος-ανακοίνωσης  του Συλλόγου Διδασκόντων του Σχολείου , η ΑΣΕ Πρέβεζας πρότεινε και έγιναν δεκτά από το ΔΣ της ΕΛΜΕ Πρέβεζας τα εξής: α) Οι αποφάσεις των Συλλόγων πρέπει να γίνονται σεβαστές από τις ΔΔΕ , καθώς ο Σύλλογος των Διδασκόντων γνωρίζει καλύτερα τα του σχολείου του , β) είμαστε αντίθετοι και καταδικάζουμε κάθε ΕΔΕ προς συνάδελφο που εφαρμόζει και υπερασπίζεται τις αποφάσεις του Συλλόγου του  και γ) τα ζητήματα που ανακύπτουν μέσα στα πλαίσια των Συλλόγων , λύνονται με παιδαγωγικό τρόπο και όχι με διοικητικές πράξεις (ΕΔΕ).

Η πρόταση της ΑΣΕ Πρέβεζας , που έγινε δεκτή και από το ΔΣ της ΕΛΜΕ Πρέβεζας , είναι ο προϊστάμενος της ΔΔΕ Πρέβεζας, άμεσα, να ανακαλέσει την κλήση προς ΕΔΕ του συναδέλφου Διευθυντή και με την παρέμβαση του Συμβούλου παιδαγωγικής ευθύνης να λυθούν τα όποια ζητήματα έχουν ανακύψει.

Την Δεύτερα 15/11/2021, το ΔΣ της ΕΛΜΕ Πρέβεζας, επισκέφτηκε τη ΔΔΕ Πρέβεζας και συναντήθηκε με την αναπληρώτρια Διευθύντρια , καθώς ο Διευθυντής εκπαίδευσης απουσίαζε. Η αναπληρώτρια Διευθύντρια αρκέστηκε να διαβεβαιώσει ότι θα μεταφέρει την πρόταση της ΕΛΜΕ στον προϊστάμενο.

Δηλώνουμε τη σθεναρή μας αντίθεση και αντίσταση σε οποιαδήποτε άδικη δίωξη συναδέλφου. Ακόμα περισσότερο σε διώξεις που  στοχεύουν και απειλούν τις συλλογικές αποφάσεις των Συλλόγων Διδασκόντων και θα υπερασπιστούμε δυναμικά το σεβασμό των αποφάσεων των Συλλόγων από την Διοίκηση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 17/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΔΙΠΑΕ
Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης αγκαλιάζουν την τέχνη
Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος και ο Δήμος Θεσσαλονίκης παρουσιάζουν μια μοναδική συλλογή σύγχρονης ελληνικής ζωγραφικής από τον Ιορδάνη...
Το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδος σε συνεργασία με τον Δήμο Θεσσαλονίκης αγκαλιάζουν την τέχνη
Γαβριήλ Σακελλαρίδης
Σακελλαρίδης για Τσίπρα: «Η αναμόχλευση παλιών συνταγών δεν θα βοηθήσει, θα διαβάσω το βιβλίο»
«Θα πρέπει να ανοίξουν τα χαρτιά όλων των παικτών - αν με έπαιρνε τηλέφωνο θα το σήκωνα», σημείωσε o γραμματέας της Νέας Αριστεράς
Σακελλαρίδης για Τσίπρα: «Η αναμόχλευση παλιών συνταγών δεν θα βοηθήσει, θα διαβάσω το βιβλίο»
inedibim_newx400.jpg
ΙΝΕΔΙΒΙΜ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόσπαση υπαλλήλων
Το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης καλεί τους υπαλλήλους του Δημόσιου Τομέα να υποβάλουν αιτήσεις για απόσπαση στις δράσεις του Ταμείου Ανάκαμψης
ΙΝΕΔΙΒΙΜ: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για απόσπαση υπαλλήλων
αιγαλ
Α΄ Σύλλογος Αθηνών: Κινητοποίηση κατά των συμπτύξεων τμημάτων – Στάση εργασίας και συγκέντρωση τη Δευτέρα 20/10
Στην Α΄ ΔΙΠΕ Αθήνας προωθούνται 15 συμπτύξεις τμημάτων – Κινητοποίηση και τρίωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα 20/10
Α΄ Σύλλογος Αθηνών: Κινητοποίηση κατά των συμπτύξεων τμημάτων – Στάση εργασίας και συγκέντρωση τη Δευτέρα 20/10