Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
polytexneio 2020
Η Σύγκλητος του Πολυτεχνείου Αθήνας τονίζει ότι θα λάβει κάθε απαραίτητο μέτρο για τον υγειονομικά ασφαλή εορτασμό με τη συμμετοχή του λαού και της νεολαίας

Με λαϊκή συμμετοχή θα διεξαχθεί ο εορτασμός της 48ης επετείου από την εξέγερση του Πολυτεχνείου, με τη Σύγκλητο του ιδρύματος να ανακοινώνει σήμερα τη δέσμευσή της να λάβει κάθε απαραίτητο μέτρο για τον υγειονομικά ασφαλή εορτασμό.

Στο μεταξύ, από προχθές  στα Πανεπιστήμια της χώρας εξελίσσονται  μαζικές συνελεύσεις σε πολλούς φοιτητικούς συλλόγους ενόψει του εορτασμού, προκειμένου να αποφασιστεί η συμμετοχή στην πορεία και τα μέτρα προστασίας.

Στη Νομική Αθηνών, οι φοιτητές αποφάσισαν κατάληψη από τη Δευτέρα 15 έως την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου, ενώ θα γίνει μεταφορά της κατάληψης στον Ιστορικό χώρο του Πολυτεχνείου στην Πατησίων ώστε να γίνει ο τριήμερος εορτασμός για την επέτειο.

Μεταξύ των αποφάσεων που πάρθηκαν είναι και η συμμετοχή στην Πανεκπαιδευτική κινητοποίηση σήμερα (Πέμπτη 11 Νοεμβρίου) στις 13:00 στα Προπύλαια και αναστολή μαθημάτων κατά τη διάρκεια της πορείας.

Οι φοιτητές καλούν σε μαζική συμμετοχή στον τριήμερο εορτασμό του Πολυτεχνείου. Ο χώρος του Κάτω Πολυτεχνείου να είναι ανοιχτός για τον εορτασμό για όλο το λαό. Διοργανώνουμε τη μαζικότερη πορεία των τελευταίων χρόνων προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία στις 17 Νοέμβρη, με προσυγκέντρωση των Φοιτητικών Συλλόγων μαζί με τα εργατικά σωματεία στα Προπύλαια στις 16:30


Η ανακοίνωση του ΕΜΠ

Η Σύγκλητος του ΕΜΠ στη συνεδρίασή της στις 08.11.2021 ασχολήθηκε με την προετοιμασία του εορτασμού της 17ης Νοεμβρίου, αυτής της μεγαλειώδους στιγμής της νέας Ελληνικής ιστορίας που φωτίζει και εμπνέει τον Ελληνικό λαό και τη νεολαία. Ο εορτασμός της 17ης Νοεμβρίου έχει ξεχωριστή σημασία για το ΕΜΠ, αποτελεί μια λαμπρή σελίδα της ιστορίας και στοιχείο  περηφάνειας για το Ίδρυμά μας.

Οι ιδιαιτερότητες της περιόδου δεν παραγνωρίζονται. H Επιτροπή Εορτασμού με κοινωνικούς φορείς, η οποία  έχει και την ευθύνη του εορτασμού, θα προσδιορίσει πιο συγκεκριμένα το μήνυμα του εορτασμού στις σημερινές συνθήκες και θα λάβει κάθε απαραίτητο μέτρο για τον υγειονομικά ασφαλή εορτασμό με τη συμμετοχή του λαού και της νεολαίας.

Δείτε επίσης: 

Πολυτεχνείο - 17 Νοέμβρη: Πλούσιο εκπαιδευτικό υλικό για την σχολική τάξη

Υπουργείο Παιδείας: Πώς θα γίνουν φέτος οι εκδηλώσεις για την επέτειο του Πολυτεχνείου

Επέτειος Πολυτεχνείου: Δύο προτάσεις για σχολικές παραστάσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Βίντεο με τη Γεωργία που «βγαίνει μπροστά» στην κάμερα για τον βιασμό της

Πώς θα πάρεις το άγνωστο Επίδομα 244,35 ευρώ με 3 δικαιολογητικά

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η πρώτη ετήσια Εξειδίκευση Εκπαιδευτικών στον Αυτισμό στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Δήμοι: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ για 90 μόρια

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

Μετρό - ΜΜΜ
Μετρό: Κλειστός από τις 11:00 ο σταθμός «Πανεπιστήμιο»
Κλειστός θα είναι για κάποιες ώρες ο σταθμός του Μετρό «Πανεπιστήμιο» λόγω του πανεκπαιδευτικού συλλαλητηρίου που είναι προγραμματισμένο στο κέντρο...
Μετρό: Κλειστός από τις 11:00 ο σταθμός «Πανεπιστήμιο»