arnitis koronoiou paidia
«Στέλνω τα παιδιά μου σχολείο αλλά δεν τα δέχονται οι εκπαιδευτικοί», δηλώνει ο αρνητής γονέας - Ένταση on air με τον Ν. Ευαγγελάτο

Ο αρνητής γονέας που στερεί την εκπαίδευση από τα τέσσερα παιδιά του, δήλωσε πως στέλνει τα παιδιά του στο σχολείο αλλά οι εκπαιδευτικοί δεν τα δέχονται. «Τα επιβάλλουν σε βασανισμό με τη μάσκα και τα self test χωρίς τη συγκατάθεσή τους», είπε ο πατέρας.

Μιλώντας στην εκπομπή Livenews, ο πατέρας ισχυρίστηκε ότι καταπατώνται θεμελιώδη δικαιώματα, ενώ μάλιστα προειδοποίησε τον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο πως κινδυνεύει να μηνυθεί καθώς λέει την «αντίθετη άποψη» και «διασπείρει ψευδείς ειδήσεις».

Μεταξύ άλλων, δήλωσε πως ο ίδιος και η σύζυγός του δεν κάνουν rapid test και πως έχει προχωρήσει ο ίδιος σε μηνύσεις κατά καταστημάτων.

Υπενθυμίζεται πως οι γονείς δεν στέλνουν τα παιδιά τους σχολείο καθώς αρνούνται να τα υποβάλλουν σε self test και αρνούνται να χρησιμοποιήσουν μάσκα. Τα παιδιά φοιτούν στο νηπιαγωγείο, στο δημοτικό, στο γυμνάσιο και στο λύκειο Αλιστράτης. 

Σύμφωνα μάλιστα με πληροφορίες του infonews24.gr, οι γονείς ούτε πέρυσι, όταν άνοιξαν και πάλι στα σχολεία, έστελναν τα παιδιά τους.

Ένταση on air  - «Έχει καταλυθεί η Δημοκρατία»

«Είστε κάτω από την σκέπη των πολιτικών» ισχυρίστηκε ο πατέρας από τις Σέρρες, απευθυνόμενος στον Ν. Ευαγγελάτο, ενώ τον κατηγόρησε για το ότι δεν φοράει μάσκα στο στούντιο, λέγοντας «μήπως πρέπει να κλείσει το κανάλι σας; Μήπως να βάλουν και εσάς φυλακή;».

Ερωτηθείς γιατί δεν θέλει να κάνει τεστ, ο αρνητής γονέας ανέφερε ότι δεν συναίνει σε αυτό και πως είναι συνταγματικό του δικαίωμα. Μάλιστα, επέμενε ότι τα μέτρα είναι παράνομα, καθώς και πως έχει καταλυθεί η Δημοκρατία.

Δείτε το βίντεο:

Πιθανότητα εισαγγελικής παρέμβασης

Ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Σερρών Γιάννης Καραβασίλης δήλωσε ότι γνωρίζει το θέμα, προσθέτοντας πως τα παιδιά δεν μπορούν να προσέλθουν στο σχολείο από τη στιγμή που δεν τηρούν τα προβλεπόμενα, υποχρεωτικά μέτρα (χρήση μάσκας, self test) και από τη στιγμή που όλα τα υπόλοιπα παιδιά τηρούν τα μέτρα.

Ο Γ. Καραβασίλης υποστήριξε ότι θα επικοινωνήσει εκ νέου με τον Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου, προκειμένου να καθορίσουν τα επόμενα βήματα και να ζητηθεί από το Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου ακόμη και εισαγγελική παρέμβαση.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

mpataria.jpg
Φόρτιση κινητού όλη νύχτα: Τι ισχύει πραγματικά για τη μπαταρία
Στην πραγματικότητα, τα σύγχρονα smartphones έχουν σχεδιαστεί ώστε να σταματούν αυτόματα τη φόρτιση όταν φτάσουν στο 100%, επομένως δεν υπάρχει πλέον...
Φόρτιση κινητού όλη νύχτα: Τι ισχύει πραγματικά για τη μπαταρία
αλουμινοχαρτο
Γιατί όλο και περισσότεροι βάζουν αλουμινόχαρτο στα συρτάρια της κουζίνας;
Ένα ιδιαίτερα απλό κόλπο καθαριότητας έχει αρχίσει να γίνεται δημοφιλές σε πολλά σπίτια: η τοποθέτηση αλουμινόχαρτου μέσα στα συρτάρια της κουζίνας.
Γιατί όλο και περισσότεροι βάζουν αλουμινόχαρτο στα συρτάρια της κουζίνας;
psomi
Οι υδατάνθρακες που σχετίζονται με πιο υγιή γήρανση
Σύμφωνα με πρόσφατη μελέτη, αυτό που φαίνεται να παίζει καθοριστικό ρόλο στην υγεία της τρίτης ηλικίας δεν είναι η αποφυγή τους, αλλά η ποιότητά τους.
Οι υδατάνθρακες που σχετίζονται με πιο υγιή γήρανση