Με απόφαση της υπουργού Νίκης Κεραμέως γνωστοποιούνται τα ονόματα των εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας που αποσπώνται σε ΠΥΣΔΕ.
Δείτε αναλυτικά την απόφαση
Οι ανακλήσεις, τροποποιήσεις και αποσπάσεις των εκπαιδευτικών αφορούν το τρέχον διδακτικό έτος 2021-22.
Οι Διευθυντές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των περιοχών οργανικής των εκπαιδευτικών καλούνται να κοινοποιήσουν την απόφαση αυτή στους ενδιαφερόμενους και να τη γνωστοποιήσουν στις σχολικές μονάδες από τις οποίες αποσπώνται. Επιπλέον πρέπει να αποστείλουν αντίγραφα της ανάληψης υπηρεσίας των αποσπασμένων εκπαιδευτικών στις Διευθύνσεις της οργανικής τους θέσης.
Η απόφαηση διευκρινίζει ότι δεν εκτελείται καμία ενέργεια πριν καλυφθούν οι λειτουργικές ανάγκες των σχολικών μονάδων από τις οποίες αποσπώνται οι εκπαιδευτικοί.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Καφές και ξίδι: Τι κάνουν σε πολλά σπίτια για τις άσχημες μυρωδιές
Πανελλαδικές 2026: Tο πρόγραμμα εξετάσεων και η ημερομηνίες
Αλλάζουν όλα στους μισθούς λόγω ΑΜΚΑ: Ποιες ηλικίες θα δουν αυξήσεις
Alfavita Newsroom