Εκπαίδευση

Σέρρες: Μαθητικές παρελάσεις μόνο με σημαιοφόρους και παραστάτες

parelasi
George Vitsaras / SOOC
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Μόνο σημαιοφόροι και παραστάτες στις μαθητικές παρελάσεις του νομού Σερρών για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

Μόνο σημαιοφόροι και παραστάτες σχολείων και πολιτιστικών συλλόγων θα συμμετάσχουν, μαζί με τα στρατιωτικά τμήματα, στις παρελάσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στο νομό Σερρών, όπως αποφασίστηκε σήμερα.

Αποτιμώντας την επιδημιολογική κατάσταση στο νομό, οι εμπλεκόμενοι φορείς αποφάσισαν να τροποποιήσουν τη διεξαγωγή των παρελάσεων ως προς το σκέλος της συμμετοχής μαθητών, αλλά και εκπροσώπων συλλόγων και οργανώσεων.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η απόφαση αυτή δεν επηρεάζει τη συμμετοχή των στρατιωτικών τμημάτων που θα παρελάσουν κανονικά.

Είχε προηγηθεί η απόφαση της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης να ματαιωθούν οι μαθητικές παρελάσεις στους πέντε νομούς της Περιφέρειας «λόγω της αύξησης των κρουσμάτων Covid-19 και για την αποφυγή περαιτέρω συγχρωτισμού και επιδείνωσης της επιδημιολογικής κατάστασης», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Αντίθετα, σύμφωνα με την ίδια απόφαση, οι στρατιωτικές παρελάσεις θα διεξαχθούν κανονικά.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση