Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Εξετάζεται παράταση λειτουργίας των ολοήμερων σχολείων για τη διευκόλυνση των γονέων - Εντός Νοεμβρίου οι ανακοινώσεις

Η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο να παραταθεί η λειτουργία των ολοήμερων σχολείων μέχρι τις 18:00 το απόγευμα προκειμένου να διευκολυνθούν οι γονείς.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Βήμα», ο πρωθυπουργός της χώρας Κυριάκος Μητσοτάκης σκέφτεται σύντομα να προβεί στην ανακοίνωση πακέτου μέτρων για τους νέους και τη νέα γενιά, στο οποίο θα συμπεριλαμβάνεται και η παράταση λειτουργίας του ολοήμερου σχολείου.

Ο υπουργός Επικρατείας, Άκης Σκέρτσος, προανήγγειλε ότι εντός του Νοεμβρίου θα ανακοινωθούν από τον πρωθυπουργό ξεχωριστές παρεμβάσεις για τη λειτουργία των σχολείων, με ενισχυτική διδασκαλία και άλλες δραστηριότητες, μέχρι τις 18:00 το απόγευμα, ώστε να παραταθεί η παραμονή των μικρών μαθητών στο σχολείο και έτσι να απαλλαγούν τα νεότερα νοικοκυριά από πρόσθετες δαπάνες φύλαξης και εκπαίδευσης των παιδιών τους και μαζί να ελευθερωθούν οι μητέρες ώστε ευχερέστερα να ενταχθούν στην αγορά εργασίας.

Πάντως, αν ανακοινωθεί η παράταση της λειτουργίας των ολοήμερων σχολείων, θα γίνει ακόμα πιο επιτακτική η ανάγκη για περισσότερες προσλήψεις αναπληρωτών εκπαιδευτικών.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αποτελέσματα ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΙΝΑΛ: LIVE Τα αποτελέσματα σε όλη την Ελλάδα

Σχετικά με την "άψε σβήσε" απόλυση του καθηγητή που χειροδίκησε σε μαθήτρια

Τι ισχύει από τη Δευτέρα 5/12 σε σχολεία και σε πάσης φύσεως εκπαιδευτικές δομές

Διορισμοί μέσω ΑΣΕΠ που ΔΕΝ χρειάζονται εξετάσεις (Προκήρυξη 7Κ/2019)

ΜΟΝΟ 111 ΕΥΡΩ το Online εύκολο μοριοδιωτούμενο Lower - Proficiency που παίρνεις σε 2 ημέρες! - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Αυτά είναι τα 9μηνα σεμινάρια που Μοριοδοτούν Εκπαιδευτικούς και ξεκινούν το ΝΟΕΜΒΡΙΟ με μόνο 25 ευρώ τον μήνα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα