Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
louketo-2
© Intime p.a.
«Είναι φανερό τι θέλει να αποφύγει το ΔΣ της ΔΟΕ και προχωρά σε ολομέλεια προέδρων κεκλεισμένων των θυρών. Θέλει αποστειρωμένες διαδικασίες μακριά από την κριτική των εκπαιδευτικών» καταγγέλλει η παράταξη των Παρεμβάσεων του Συλλόγου ΠΕ «ο Αριστοτέλης»

Την απόφαση της ΔΟΕ να πραγματοποιηθεί η Ολομέλεια των Προέδρων των ΣΕΠΕ με την είσοδο να επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο στους προέδρους ή άλλο εξουσιοδοτημένο μέλος του ΔΣ του εκάστοτε ΣΕΠΕ, καταγγέλλουν οι Παρεμβάσεις Κινήσεις Συσπειρώσεις ΠΕ του συλλόγου «ο Αριστοτέλης».

Η παράταξη εγκαλεί τη ΔΟΕ για «αντιδημοκρατικό κατήφορο» και καλεί σε μαζική συμμετοχή στην Ολομέλεια.

Η ανακοίνωση

Aντιδημοκρατικός κατήφορος η απόφαση της πλειοψηφίας του ΔΣ της ΔΟΕ να κάνει ολομέλεια προέδρων κεκλεισμένων των θυρών
Καλούμε στο Νοβοτέλ την ώρα της Ολομέλειας προέδρων Σάββατο 23/10 στις 9:00 πμ για να υπερασπιστούμε τον αγώνα μας και τις αποφάσεις της ΓΣ μας.

Σε μια πρωτοφανή αντιδημοκρατική απόφαση προχώρησε η πλειοψηφία του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΟΕ για την συνεδρίαση της ολομέλειας προέδρων το Σάββατο 23 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την απόφαση  αυτή, στην αίθουσα θα εισέρχονται μόνο οι Πρόεδροι ή άλλο εξουσιοδοτημένο μέλος του ΔΣ με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης  και φυσικά επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας! Δε θα γίνονται δεκτά rapid test ή self test καθώς δε θα επιτρέπεται και η παρουσία άλλων προσώπων στον χώρο. Η ανακοίνωση τελειώνει με την απειλή και τον εκφοβισμό ότι αν δεν τηρηθούν όλα τα παραπάνω η ολομέλεια θα διακοπεί.

Τη στιγμή που ο εκπαιδευτικός κόσμος είναι ένα καζάνι που βράζει έχοντας γυρίσει σύσσωμος την πλάτη στην αξιολόγηση και στους  αντιδημοκρατικούς νόμους τους το ΔΣ της ΔΟΕ σαν άλλη Μαρία Αντουανέτα κλείνεται  στις αίθουσες ξενοδοχείων για να πάρει  τις πιο κρίσιμες αποφάσεις του κλάδου  χωρίς εμάς για εμάς! Είναι φανερό τι θέλει να αποφύγει το ΔΣ της ΔΟΕ και προχωρά σε ολομέλεια προέδρων κεκλεισμένων των θυρών. Θέλει αποστειρωμένες διαδικασίες μακριά από την κριτική των εκπαιδευτικών. Τους κλείνει τις πόρτες του Νοβοτέλ όπως τους έκλεισε και τις πόρτες να αποφασίσουν στις ΓΣ και βιάστηκε με μια πρωτοφανή τακτική να στείλει «ενιαίο κείμενο» ενώ ακόμα βρισκόταν ο κλάδος υποτίθεται σε διαδικασία αποφάσεων.

Να υπενθυμίσουμε στο ΔΣ της ΔΟΕ, ότι οι εκπαιδευτικοί της πράξης, εργάζονται στο σχολείο χωρίς κανένα σοβαρό μέτρο προστασίας, χωρίς μικρότερο αριθμό μαθητών στις τάξεις σε καιρό πανδημίας, χωρίς το αναγκαίο εκπαιδευτικό προσωπικό. Αυτή τη στιγμή λοιπόν το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΟΕ έρχεται με πρωτοφανή ανακοίνωση να εφαρμόσει αντιδραστικά πρωτόκολλα εντελώς διαφορετικά ακόμη και από αυτά που τηρούνται στο σχολείο.  

Κεκλεισμένων των θυρών λοιπόν επιλέγουν να πάρουν  αποφάσεις, με πόρτες κλειστές, χωρίς ακροατήριο... «Πρέπει ή να χαθούμε μαζί ή να τα καταφέρουμε μαζί, διαλέξτε», έλεγε ο κορυφαίος φιλόσοφος Ζαν Πωλ Σαρτρ... Τους διαβεβαιώνουμε ότι θα τα καταφέρουμε χωρίς αυτούς. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και να υπερασπιζόμαστε το δημόσιο σχολείο της δημοκρατίας και των παιδαγωγικών ελευθεριών. Δε θα κάνουμε ούτε βήμα πίσω! Θα νικήσουμε!

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αυτά είναι τα 5 επαγγέλματα με μισθό πάνω από 87000 ευρώ

8 επιδόματα που δε γνώριζες ότι δικαιούσαι - Πώς θα λάβεις τα χρήματα

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η πρώτη ετήσια Εξειδίκευση Εκπαιδευτικών στον Αυτισμό στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ - ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ  Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

κορονοιος μαγαζια μουσικη
Άρση μέτρων: Πότε θα επιτραπεί η μουσική και η διασκέδαση χωρίς περιορισμούς
Πότε θα γίνει άρση των μέτρων - Τα πάντα κρίνονται σε σχέση με το αν θα συνεχιστεί η αποκλιμάκωση των κρουσμάτων
Άρση μέτρων: Πότε θα επιτραπεί η μουσική και η διασκέδαση χωρίς περιορισμούς
sissy xristidou
Σίσσυ Χρηστίδου-Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Σφοδρές αντιδράσεις για το victim blaming
Σφοδρές αντιδράσεις από την ανάρτηση της Σίσσυς Χρηστίδου - Το victim blaming και οι απαντήσεις των χρηστών του Twitter
Σίσσυ Χρηστίδου-Υπόθεση βιασμού 24χρονης: Σφοδρές αντιδράσεις για το victim blaming
sygkentrosi thessaloniki
Θεσσαλονίκη: Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης
Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη με αφορμή την καταγγελία 24χρονης για βιασμό σε σουίτα ξενοδοχείου - «Ερχόμαστε εδώ για να...
Θεσσαλονίκη: Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας για την υπόθεση βιασμού της 24χρονης