Το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 στο ξενοδοχείο NOVOTEL (Μιχαήλ Βόδα 4-6) θα διεξαχθεί η Ολομέλεια των προέδρων των ΣΕΠΕ, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΟΕ.
Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 09:30 το πρωί και θα τελειώσουν στις 17:00.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΔΟΕ:
Σας ενημερώνουμε ότι η Ολομέλεια των Προέδρων των Συλλόγων Εκπαιδευτικών της χώρας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2021 στο ξενοδοχείο NOVOTEL (Μιχ. Βόδα 4-6).
Οι εργασίες θα ξεκινήσουν στις 09:30 το πρωί και θα τελειώσουν στις 17:00.
Η Ολομέλεια θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα ισχύοντα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας λόγω covid -19, βάσει του ΦΕΚ 4674/2021 παράρτημα 10.
Στην αίθουσα θα εισέρχονται μόνο οι Πρόεδροι (ή άλλο εξουσιοδοτημένο μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου) με την επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης (το τελευταίο εξάμηνο) και φυσικά επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας. Δε θα γίνονται δεκτά rapid test ή self–test.
Δεν θα επιτρέπεται η παρουσία άλλων προσώπων στον χώρο.
Είναι κατανοητό από όλους μας ότι τα μέτρα και τα πρωτόκολλα θα τηρηθούν απαρέγκλιτα.
Σε περίπτωση που δεν τηρηθούν τα μέτρα ή τεθεί σε κίνδυνο η ασφάλεια ΟΛΩΝ μας, με την παραβίαση των πρωτοκόλλων, η ολομέλεια θα διακοπεί αμέσως.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Κλειστά σχολεία στην Αττική; Πότε θα βγει η απόφαση - Τι είπε ο Περιφερειάρχης
Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Αποκτήστε όλη την ύλη μαζι με εξπρες προετοιμασία μόνο 200 ευρώ
ΝΕΟ ΕΚΤΑΚΤΟ 400 ευρώ επίδομα σε 150000 εργαζόμενους - Αιτήσεις ΕΔΩ
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής του Παν.Πατρών με μόνο 20 ευρώ το μήνα
ΑΣΕΠ - Προλάβετε προκηρύξεις: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ
Απαραίτητο τυπικό προσόν ECDL - Πιστοποίηση Υπολογιστών μόνο με 100 ευρώ