ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Ποιοι βρεφονηπιακοί σταθμοί κλείνουν την Παρασκευή στην Αττική
Αναλυτικά ποιοι βρεφονηπιακοί - παιδικοί σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί στην Αττική, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος»

Κλειστούς βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς, φέρνει η κακοκαιρία «Μπάλλος» για αύριο, Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, στην Αττική. Οι δομές προσχολικής αγωγής θα κλείσουν για προληπτικούς λόγους ασφάλειας καθώς αναμένεται έντονη κακοκαιρία.

Υπενθυμίζεται πως με απόφαση του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, κλειστά θα παραμείνουν αύριο, σε όλη την Αττική, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ανακοινώσεις δήμων της Αττικής, οι βρεφονηπιακοί - παιδικοί σταθμοί θα μείνουν κλειστοί είναι:

1.Δήμος Αθηναίων

Με απόφαση του Δήμου Αθηναίων αύριο, 15 Οκτωβρίου, οι Βρεφονηπιακοί - Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου θα παραμείνουν κλειστοί, εξαιτίας των έκτακτων καιρικών φαινομένων, ενώ και τα σχολεία θα είναι κλειστά μετά από απόφαση της Περιφέρειας Αττικής.

Σε ενημέρωση της προς τους γονείς η Πρόεδρος του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών Δήμητρα-Ινές Αγγελή-Λυκούδη αναφέρει "λόγω της έντασης των καιρικών φαινομένων  που εκδηλώνονται και στην πόλη της Αθήνας, αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, δεν θα λειτουργήσουν για τα παιδιά οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών. Η διακοπή της λειτουργίας τους αποφασίστηκε για προληπτικούς λόγους ασφάλειας των παιδιών εξαιτίας των δυσκολιών μετακίνησης που πιθανόν προκύψουν από την κακοκαιρία που είναι σε εξέλιξη. Πάντα πρώτη μας προτεραιότητα η ασφάλεια και οι προστασία των μικρών παιδιών".

2. Δήμου Αμαρουσίου 

Ενημερώνονται οι Δημότες Αμαρουσίου πως κλειστά θα είναι την  Παρασκευή 15/10/2021 όλα τα σχολεία στην Αττική με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής, λόγω της κακοκαιρίας «Μπάλλος».

Επίσης με απόφαση του Δημάρχου Αμαρουσίου Θεόδωρου Αμπατζόγλου, οι Παιδικοί & Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δήμου θα παραμείνουν κλειστοί για προληπτικούς λόγους εξαιτίας της κακοκαιρίας, την Παρασκευή 15/10/2021.

3. Δήμος Κηφισιάς

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος αποφασίζει τη μη λειτουργία των Μονάδων Προσχολικής Αγωγής (δημοτικών και ιδιωτικών βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών) του Δήμου μας, την Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021, λόγω των δυσμενών μετεωρολογικών προβλέψεων για λόγους πρόληψης και ασφάλειας παιδιών και γονέων.

4. Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας

Λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων (σύμφωνα και με τα μετεωρολογικά δεδομένα από την ΕΜΥ) οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας αύριο Παρασκευή 15/10/2021 δεν θα λειτουργήσουν.

Μετά από σχετική απόφαση του Δημάρχου ανακοινώνεται πως αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 οι σχολικές μονάδες όλων των βαθμίδων της Νέας Φιλαδέλφειας και της Νέας Χαλκηδόνας (Βρεφονηπιακοί - παιδικοί σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Δημοτικά, Γυμνάσια, Λύκεια), θα παραμείνουν κλειστές.

5. Δήμος Δάφνης - Υμηττού

dafni_kakokairia

6. Δήμος Πειραιά

Με απόφαση του Δημάρχου Πειραιά κ. Γιάννη Μώραλη, θα παραμείνουν κλειστοί αύριο, Παρασκευή 15 Οκτωβρίου,  οι Βρεφονηπιακοί- Παιδικοί Σταθμοί του  Δήμου Πειραιά, εξαιτίας των έκτακτων καιρικών φαινομένων.

Επίσης, κλειστά θα παραμείνουν αύριο τα σχολεία του Πειραιά, όπως και σε όλη την Αττική εξαιτίας της κακοκαιρίας, μετά από απόφαση της Περιφέρειας Αττικής.

7. Δήμος Αιγάλεω

Ο Δήμος Αιγάλεω ενημερώνει ότι με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής, αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, για σήμερα Πέμπτη 14/10 τις απογευματινές και βραδινές ώρες και αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021, λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων.

Επίσης με απόφαση του Δήμου Αιγάλεω για προληπτικούς λόγους δεν θα λειτουργήσουν αύριο, Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021, οι Παιδικοί Σταθμοί και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης (ΚΔΑΠ).

8. Δήμος Κορυδαλλού 

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο 15 Οκτωβρίου θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία και οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου μας λόγω της κακοκαιρίας.

Αντίστοιχα αναστέλλονται και όλες οι αθλητικές δραστηριότητες του Δήμου.

9. Δήμος Σαρωνικού 

Κλειστά θα παραμείνουν αύριο, Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης καθώς και οι βρεφονηπιακοί και οι παιδικοί σταθμοί στον δήμο Σαρωνικού, λόγω της κακοκαιρίας. Επίσης, τόσο οι κλειστοί όσο και οι ανοιχτοί δημοτικοί χώροι άθλησης δεν θα λειτουργήσουν από σήμερα Πέμπτη 14 Οκτωβρίου μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής 15 Οκτώβρη.

10. Δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης

Κλειστοί θα παραμείνουν αύριο, Παρασκευή 15 Οκτωβρίου, με απόφαση Δημάρχου, οι βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, εξαιτίας των επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

11. Δήμος  Νέας Σμύρνης

Σας ενημερώνουμε ότι οι Δημοτικοί Βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου Νέας Σμύρνης, αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021, θα παραμείνουν κλειστοί λόγω της κακοκαιρίας που αντιμετωπίζουμε. Παραμένουμε ασφαλείς μειώνοντας τις μετακινήσεις στις απολύτως απαραίτητες.

Ζητούμε την κατανόησή σας για την αναστάτωση. Την ερχόμενη Δευτέρα τα χαμόγελα των παιδιών σας θα πλημμυρίσουν ξανά τις σχολικές αίθουσες

12. Δήμος Ιλίου

Ενημερώνουμε ότι, κατανοώντας το πρόβλημα που μπορεί να δημιουργηθεί στους γονείς, ιδιαίτερα όταν εργάζονται και οι δύο, θέτοντας σε προτεραιότητα την ασφάλεια και την προστασία των παιδιών και των οικογενειών τους, κλειστοί θα παραμείνουν οι Παιδικοί Σταθμοί του Δήμου Ιλίου αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021.

Οι βρεφονηπιακοί - παιδικοί σταθμοί που θα παραμείνουν ανοιχτοί:

1. Δήμος Γλυφάδας 

Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο οι παιδικοί σταθμοί στη Γλυφάδα

Ενημερώνουμε τους αγαπητούς γονείς ότι αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου οι παιδικοί σταθμοί του Δήμου Γλυφάδας θα λειτουργήσουν κανονικά.

2. Δήμος Πεντέλης

Με απόφαση της Περιφέρειας Αττικής θα παραμείνουν κλειστά αύριο Παρασκευή 15 Οκτωβρίου τα Σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Ωστόσο, οι Παιδικοί και Βρεφονηπιακοί σταθμοί του Δήμου μας θα παραμείνουν ανοικτοί για την εξυπηρέτηση των γονέων που εργάζονται στον ιδιωτικό και στο δημόσιο τομέα.

Θα είναι στην διακριτική ευχέρεια και επιλογή του κάθε γονέα να χρησιμοποιήσει ή όχι τις υπηρεσίες των Σταθμών.
 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες  ειδήσεις σήμερα

Άγριος Ξυλοδαρμός μαθητή με σιδερογροθιά στην Καλλιθέα - Στο Παίδων ο μαθητής

Μάθημα Σεξουαλικής Αγωγής: Αυτό το σεμινάριο μοριοδότησε και η ζήτηση του εκτοξεύτηκε

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, ΜΟΝΟ με 25 ευρώ τον μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

μαθαίνω αγγλικά εξ αποστάσεως
Πτυχία αγγλικών με τηλεξέταση που δέχεται ο ΑΣΕΠ για προσλήψεις
Πτυχία Αγγλικών - Πιστοποίησεις: Όλοι "τρέχουν" να προλάβουν μία προκήρυξη και ένα μεταπτυχιακό! Τι πρέπει όμως να ξέρουν πριν διαλέξουν πτυχίο...
Πτυχία αγγλικών με τηλεξέταση που δέχεται ο ΑΣΕΠ για προσλήψεις
sxoleia-mathites-ekpaideusi
Ξυλοδαρμός μαθητή στην Καλλιθέα: Είχε χτυπήματα στο κεφάλι-Εξωσχολικός ο δράστης
Μαθητής της Α΄ Λυκείου ήταν το παιδί που δέχθηκε επίθεση έξω από το 7ο Λύκειο της Καλλιθέας - Πρώην μαθητής του σχολείου ο δράστης
Ξυλοδαρμός μαθητή στην Καλλιθέα: Είχε χτυπήματα στο κεφάλι-Εξωσχολικός ο δράστης
mathitria
Μαθητές ΓΕΛ Λιτόχωρου: Οι αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα δημιουργούν άγχος, πίεση, αβεβαιότητα
«Βιώνουμε καθημερινά ένα συνεχές άγχος για την Τράπεζα Θεμάτων, γιατί δεν προλαβαίνουμε να καλύψουμε και την χαμένη ύλη του webex αλλά και τα...
Μαθητές ΓΕΛ Λιτόχωρου: Οι αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα δημιουργούν άγχος, πίεση, αβεβαιότητα