ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
Φοιτητική εστία Άρτας: «Πετάει» έξω φοιτητές του 5ου έτους;
".. .τα έξοδα για έναν εστιακό φοιτητή ολοένα γίνονται και μεγαλύτερα μέρα με την μέρα. Εκτός της πανδημίας, η οποία έχει τσακίσει εδώ και 1,5 χρόνο οικονομικά και ψυχολογικά τα λαϊκά στρώματα, έχουμε και ένα άλλο πρόβλημα να αντιμετωπίζουμε αυτό της στέγασης"

Κίνδυνο να μείνουν  χωρίς στέγη παρόλο που δεν έχουν συμπληρώσει τον μέγιστο χρόνο διαμονής, λόγω ανεπάρκειας των υποδομών,  καταγγέλλουν φοιτητές του 5ου έτους της φοιτητικής εστίας Άρτας.

Οι φοιτητές τονίζουν: "Δεν πρόκειται να πληρώσουμε εμείς την νύφη. Ήδη τα έξοδα για έναν εστιακό φοιτητή ολοένα γίνονται και μεγαλύτερα μέρα με την μέρα. Εκτός της πανδημίας, η οποία έχει τσακίσει εδώ και 1,5 χρόνο οικονομικά και ψυχολογικά τα λαϊκά στρώματα, έχουμε και ένα άλλο πρόβλημα να αντιμετωπίζουμε αυτό της στέγασης...."

Η καταγγελία

Οι φοιτητές του 5ου έτους της φοιτητικής εστίας Άρτας οπού διαμένουμε, έπειτα από ενημέρωση της φοιτητικής μέριμνας, καταγγέλλουμε την απαράδεκτη απόφαση ότι κινδυνεύουμε να μείνουμε άμεσα χωρίς δωμάτιο παρόλο που δεν έχουμε συμπληρώσει τον μέγιστο χρόνο διαμονής με πρόσχημα την αξιολόγηση μας και την δικαιολογία ότι δεν επαρκούν δωμάτια για όλα τα παιδιά.

Βρισκόμαστε σε ένα καθοριστικό στάδιο των σπουδών μας, οπού πολλοί από εμάς πραγματοποιούμε την πρακτική μας άσκηση εντός του νομού οπού εδρεύουν οι σχολές όπως και επίσης έχουμε να παρακολουθήσουμε και μαθήματα ενόψει της νέας ακαδημαϊκής χρονιάς. Είναι αδύνατον να εγκαταλείψουμε τα όνειρα, τους κόπους και τις θυσίες μας επειδή μας λένε ότι δεν χωράμε όλοι στην Φοιτητική εστία. Το πρόβλημα άλλωστε δεν είναι επίκαιρο. Τα προηγούμενα χρόνια και πιο συγκεκριμένα το 2015 έγινε αναφορά στο πρόβλημα ότι δεν επαρκούν δωμάτια για τους φοιτητές και το είχαν θέσει ως κύριο πρόβλημα, οι τότε διαμένοντες.

Δεν πρόκειται να πληρώσουμε εμείς την νύφη. Ήδη τα έξοδα για έναν εστιακό φοιτητή ολοένα γίνονται και μεγαλύτερα μέρα με την μέρα. Εκτός της πανδημίας, η οποία έχει τσακίσει εδώ και 1,5 χρόνο οικονομικά και ψυχολογικά τα λαϊκά στρώματα, έχουμε και ένα άλλο πρόβλημα να αντιμετωπίζουμε αυτό της στέγασης. Καλούμε, λοιπόν, τους αρμόδιους να πάρουν πίσω αυτήν την επαίσχυντη και ντροπιαστική απόφαση. Εμείς δεν πρόκειται να δεχθούμε τέτοια απόφαση- έκτρωμα.

  • Κανένας από τους διαμένοντες φοιτητές εκτός εστίας.

  • Υπόσχεση για αναίρεση αυτής της επαίσχυντης απόφασης.

  • Εκμίσθωση δωματίων για την στέγαση των πιο αδύναμων οικονομικά φοιτητών.

Οι οικότροφοι φοιτητές της Φοιτητικής Εστίας Άρτας.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες  ειδήσεις σήμερα

Βόλος: Αρνητής γονιός μήνυσε δάσκαλο γιατί έκανε rapid test στην κόρη του

Μάθημα Σεξουαλικής Αγωγής: Αυτό το σεμινάριο μοριοδοτεί και η ζήτηση του εκτοξεύτηκε

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, μόνο με 25 ευρώ το μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

Απόγνωση δυο εργαζόμενων γυναικών: «Δουλεύουμε στα σκουπίδια, δεν είμαστε σκουπίδια!»
Από την Σοφία Μπεκατώρου και τη γενναία στάση της να καταγγείλει όσα υπέστη, ακολούθησε στην Ελλάδα μια πρωτόγνωρη περίοδος γυναικείας αφύπνισης.
Απόγνωση δυο εργαζόμενων γυναικών: «Δουλεύουμε στα σκουπίδια, δεν είμαστε σκουπίδια!»
Σχολεία: Τι ισχύει στην ανάθεση υπερωριών και εξωδιδακτικών εργασιών στους εκπαιδευτικούς
Αλλαγές από φέτος στην ανάθεση υπερωριακής διδασκαλίας αλλά και στις αναθέσεις εξωδιδακτικών εργασιών
Σχολεία: Τι ισχύει στην ανάθεση υπερωριών και εξωδιδακτικών εργασιών στους εκπαιδευτικούς