28η Οκτωβρίου – Παγώνη: Να μην γίνει η μαθητική παρέλαση στις «κόκκινες» περιοχές 
Τι είπε για τις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου η Ματίνα Παγώνη - Πού δεν πρέπει να γίνουν οι μαθητικές

Η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ Ματίνα Παγώνη εκτιμά ότι θα πρέπει να γίνει μόνο στρατιωτική παρέλαση στις «κόκκινες» περιοχές για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου και όχι η μαθητική και όλοι να την παρακολουθήσουν από την τηλεόραση.

Ειδικότερα, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τη Θεσσαλονίκη, καθώς η διαφορά των κρουσμάτων κορονοϊού είναι πολύ κοντά στον αριθμό της Αθήνας.

Στη συνέχεια, κάλεσε τον κόσμο να εμβολιαστεί ιδιαίτερα στη Βόρεια Ελλάδα που σε ορισμένες περιοχές η εμβολιαστική κάλυψη είναι κάτω του 50%.

«Μετά από 19 μήνες δεν έχουν πειστεί να κάνουν το εμβόλιο;», «κάπου όλοι πρέπει να προβληματιστούμε», «ένα πούλμαν θανάτων έχουμε κάθε μέρα, δεν είναι αστείο», είπε η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ.

Χρειάζονται πολλοί έλεγχοι

Την επιφυλακτικότητά της για τις ελευθερίες για τους εμβολιασμένους στη διασκέδαση εξέφρασε η Ματίνα Παγώνη, επισημαίνοντας ότι τυχόν συνέπειες θα φανούν σε περίπου 15 ημέρες.

«Χρειάζονται πάρα πολλοί έλεγχοι για να είμαστε ήσυχοι και ασφαλείς», «μακάρι να είχαν κάνει όλοι την τρίτη δόση», δήλωσε στον ΣΚΑΪ.

Εξέφρασε την απογοήτευσή της για τους λεγόμενους «αρνητές» με τους ορισμένους από τους οποίους έχει συνομιλήσει μέσω e-mail, καθώς όπως είπε η Μ. Παγώνη «δεν υπάρχει περίπτωση να εμβολιαστούν με τίποτα».

«Δεν ασχολούμαστε μαζί τους. Ασχολούμαστε με αυτούς που φοβούνται», είπε και απηύθυνε έκκληση σε όσους δεν έχουν ακόμα εμβολιαστεί να μην φοβηθούν τις επιπλοκές και να σκεφτούν τι επιπλοκές προκαλεί η ίδια η νόσος.

Τέλος, υπενθύμισε ότι οι εμβολιασμένοι ακόμη και εάν είναι συμπτωματικοί ή νοσήσουν, απλά θα εμφανίσουν ελαφρά συμπτώματα και είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να εισαχθεί σε μονάδα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!

Εθνικό Απολυτήριο: Τέλος στις Πανελλαδικές όπως τις ξέραμε – Τι προβλέπει το σχέδιο για την εκπαίδευση το 2025

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φοιτη
Παγιδευμένοι στις ΗΠΑ: Έλληνας φοιτητής στο Λος Άντζελες εξηγεί γιατί δεν θα έρθει το καλοκαίρι στην Ελλάδα
Όμηροι της αβεβαιότητας: Η νέα πραγματικότητα των ξένων φοιτητών στις ΗΠΑ
Παγιδευμένοι στις ΗΠΑ: Έλληνας φοιτητής στο Λος Άντζελες εξηγεί γιατί δεν θα έρθει το καλοκαίρι στην Ελλάδα
παραλία
Οπτική Ψευδαίσθηση: Κοιτάξτε την εικόνα προσεκτικά, και προσπαθήστε να ψάξετε για πράγματα που φαίνονται περίεργα
Γνωρίζατε ότι οι οπτικές ψευδαισθήσεις μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη της γήρανσης του εγκεφάλου;
Οπτική Ψευδαίσθηση: Κοιτάξτε την εικόνα προσεκτικά, και προσπαθήστε να ψάξετε για πράγματα που φαίνονται περίεργα
καφές
Προσοχή στον συνδυασμό: Ποια φάρμακα δεν πρέπει να παίρνεις με καφέ
Ο αγαπημένος σου καφές μπορεί να μειώσει την αποτελεσματικότητα των φαρμάκων ή και να προκαλέσει σοβαρές παρενέργειες
Προσοχή στον συνδυασμό: Ποια φάρμακα δεν πρέπει να παίρνεις με καφέ