Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
«Από παιδαγωγικής πλευράς η απόφαση αυτή αλλά και η χρονική στιγμή στην οποία πάρθηκε είναι το λιγότερο απαράδεκτη και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από εμάς τους γονείς των παιδιών», σημειώνεται σε σχετική διαμαρτυρία για τη μετακίνηση εκπαιδευτικού που είχε τοποθετηθεί σε δηλωμένο κενό

Για τη μετακίνηση εκπαιδευτικού, η οποία είχε τοποθετηθεί σε δηλωμένο κενό και ανέλαβε κανονικά υπηρεσία, διαμαρτύρονται οι γονείς του παραρτήματος του 16ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου.

«Από παιδαγωγικής πλευράς η απόφαση αυτή αλλά και η χρονική στιγμή στην οποία πάρθηκε είναι το λιγότερο απαράδεκτη και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από εμάς τους γονείς των παιδιών», υπογραμμίζουν οι γονείς.

Αναλυτικά η διαμαρτυρία των γονέων:

Μετά λύπης πληροφορηθήκαμε ότι η εκπαιδευτικός Φραγκουλοπούλου Ελπίδα η οποία τοποθετήθηκε την 1η Οκτωβρίου στο παράρτημα του 16ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου με τη νόμιμη διαδικασία σε δηλωμένο κενό και ανέλαβε κανονικά υπηρεσία θα μετακινηθεί σε άλλη σχολική μονάδα. Η απόφαση σας αυτή είναι λανθασμένη από όλες τις απόψεις καθώς:

Το σχολείο λειτουργεί εδώ και ένα μήνα και τα παιδιά πέρασαν την περίοδο προσαρμογής κι εντάχθηκαν ομαλά στο περιβάλλον του σχολείου, δέθηκαν μεταξύ τους αλλά και με τους εκπαιδευτικούς τους. Να τονίσουμε στο σημείο αυτό πως πρόκειται για παιδιά ευαίσθητης ηλικίας.

Από παιδαγωγικής πλευράς η απόφαση αυτή αλλά και η χρονική στιγμή στην οποία πάρθηκε είναι το λιγότερο απαράδεκτη και δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από εμάς τους γονείς των παιδιών.

Επίσης δεν λάβατε υπόψη ότι οι οικογένειες των παιδιών έχουν ήδη μπει σε ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα ως εκ τούτου δεν επιθυμούν καμία μετακίνηση.

Επιπλέον δεν λάβατε υπόψη πως καινούργιες εκπαιδευτικές υποδομές θα μείνουν ανεκμετάλλευτες απλά και μόνο επειδή επιλέγετε ποια κενά θα καλύψετε και ποια όχι.

Τέλος, η επιλογή σας αυτή θα δημιουργήσει τμήματα μεγάλου συνωστισμού με παιδιά μικρής ηλικίας σε ακατάλληλες αίθουσες σε περίοδο πανδημίας κι ενώ είναι γνωστό ότι ήδη πολλά παιδιά νοσούν ή και νοσηλεύονται.

Κλείνοντας και με βάση τα παραπάνω εμείς οι γονείς των παιδιών ΑΡΝΟΥΜΑΣΤΕ οποιαδήποτε μετακίνηση παιδιού και απαιτούμε την παραμονή της εκπαιδευτικού στη σχολική μονάδα.

Παρακαλούμε το κείμενο αυτό να πρωτοκολληθεί και περιμένουμε την άμεση απάντηση σας ΕΓΓΡΑΦΩΣ. Επίσης θα θέλαμε να μας ενημερώσετε εγγράφως για τους λόγους που σας οδήγησαν στη μετακίνηση της εκπαιδευτικού.

Απαιτούμε πλήρη διαφάνεια για μία τραγική απόφαση που αν μη τι άλλο δείχνει την έλλειψη οργάνωσης της υπηρεσίας σας.

ΟΛΟΙ οι γονείς του παραρτήματος του 16ου Νηπιαγωγείου Αμαρουσίου

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες 2022: Αυτός είναι ο νέος τρόπος εξέτασης

ΑΣΕΠ: Βγαίνει η μεγάλη προκήρυξη για 1.477 προσλήψεις σε δήμους - Ποιες προκηρύξεις άνοιξαν αυτές τις μέρες

ΜΟΝΟ 111 ΕΥΡΩ το Online εύκολο μοριοδιωτούμενο Lower - Proficiency που παίρνεις σε 2 ημέρες! - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ μόνο σε Reading - Listening

Αυτά είναι τα 9μηνα σεμινάρια που Μοριοδοτούν Εκπαιδευτικούς και ξεκινούν το ΝΟΕΜΒΡΙΟ με μόνο 25 ευρώ τον μήνα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

ΔΑΚΕ Καθηγητών: Πυρά κατά του υπουργείου Παιδείας-Τα πέντε λάθη που επιβάρυναν τους εκπαιδευτικούς
Πυρά κατά της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας εξαπολύει η ΔΑΚΕ Καθηγητών - Αιχμές και για τη στάση Παρεμβάσεων και ΠΑΜΕ αναφορικά με την...
ΔΑΚΕ Καθηγητών: Τα πέντε λάθη του υπ. Παιδείας που επιβάρυναν τους εκπαιδευτικούς
Εμβολιασμός κατά του κορονοϊού
Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Ποιοι εξαιρούνται από το πρόστιμο των 100 ευρώ και πότε θα μειώνεται στα 50 ευρώ
Τι προβλέπει η τροπολογία για την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού στους άνω των 60 - Τι ισχύει για τα πρόστιμα των 100 ευρώ
Υποχρεωτικός εμβολιασμός: Ποιοι εξαιρούνται από το πρόστιμο των 100 ευρώ και πότε θα μειώνεται στα 50 ευρώ
stravelakis-nikos-koronoios
Ν. Στραβελάκης: «Πώς νόσησα» - Οι πέντε ύπουλες «παγίδες» του ιού
Μέσα από το νοσοκομείο Σωτηρία, ο Νίκος Στραβελάκης περιγράφει πώς νόσησε από κορονοϊό - Μίλησε για τα παραπληνητικά συμπτώματα μετά το εμβόλιο, τα...
Ν. Στραβελάκης: «Πώς νόσησα» - Οι πέντε ύπουλες «παγίδες» του ιού