ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
Δεν πάει τελικά στην Πάτρα σήμερα η Νίκη Κεραμέως
Δεν θα παραστεί τελικά στα εγκαίνια του νέου κτιρίου που κατασκευάστηκε στην Πανεπιστημιούπολη Πάτρας η υπουργός Παιδείας. Ο λόγος; Πιθανόν ο φόρτος εργασίας ή η απειλή κινητοποιήσεων

Χωρίς την παρουσία της υπουργού Παιδείας, Νίκης Κεραμέως, θα γίνουν τα εγκαίνια του νέου κτιρίου που κατασκευάστηκε στην Πανεπιστημιούπολη Πάτρας. Αν και αρχικά η υπουργός είχε επιβεβαιώσει την παρουσία της στις εκδηλώσεις τελικά άλλαξε γνώμη επικαλούμενη αυξημένο φόρτο εργασίας.

Νωρίτερα, τελεσίγραφο με παραλήπτη την Υπουργό Παιδείας είχε στείλει ο δήμαρχος Αιγιαλείας, με αφορμή την κάθοδό της στην Πάτρα το Σάββατο. Στη σχετική επιστολή του ο Δημήτρης Καλογερόπουλος θύμιζε στη Νίκη Κεραμέως ότι εκκρεμεί εδώ και μήνες αίτημά του για συνάντησή τους, το οποίο δεν έχει ικανοποιηθεί.

Την καλούσε στο Δημαρχείο Αιγίου ώστε μαζί με τους αρχηγούς των δημοτικών παρατάξεων να συζητήσουν την παραμονή του ΑΕΙ Φυσικοθεραπείας στην πόλη ή να ορίσει αυτή συνάντηση στο υπουργείο όπως συνεργάτες της είχαν υποσχεθεί.

Σε περίπτωση μη ανταπόκρισης, ο δήμαρχος είχε προαναγγείλει παναιγιάλειο συλλαλητήριο με πρόθεση να διακόψει -για όλη την ημέρα- την κυκλοφορία στη νέα και την παλιά εθνική οδό, ως πρώτη αντίδραση.

Ανακοίνωση αναβολής των κινητοποιήσεων

Η χρονική και ουσιαστική ταύτιση της «θερμής» αυτής διαμαρτυρίας με την κάθοδο της υπουργού Παιδείας Νίκης Κεραμέως στην Πάτρα – για τα εγκαίνια στο ΕΑΠ – και η ακύρωση της παρουσίας της εκεί, «λόγω φόρτου εργασίας» επισήμως, άλλαξε τα πλάνα των συνδιοργανωτών.

Στη συνεδρίαση του Συντονιστικού, με τη συμμετοχή αρχηγών δημοτικών αρχηγών και εκπροσώπων συνδικαλιστικών και παραγωγικών φορέων της πόλης, εκφράστηκε προβληματισμός για τον «σπασμωδιικό» τρόπο αντίδρασης του δήμου.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος Δημ. Καλογερόπουλος μετέφερε τη νέα υπόσχεση της υπουργού για συνάντηση μαζί της κι έτσι πρότεινε να μεταφερθεί η κινητοποίηση για τις αρχές Οκτωβρίου, ώστε μέχρι τότε να έχουν τρέξει οι όποιες εξελίξεις.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Έρχονται 1.163 μόνιμες προσλήψεις σε τρία υπουργεία

28η Οκτωβρίου: Πώς θα εορταστεί στα σχολεία - Τι ισχύει για τις μάσκες στην παρέλαση

Μάθημα Σεξουαλικής Αγωγής: Αυτό το σεμινάριο μοριοδοτεί και η ζήτηση του εκτοξεύτηκε

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, ΜΟΝΟ με 25 ευρώ τον μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

συνδικαλιστής του ΠΑΜΕ, πόντιουμ, ομιλία, άνδρας, διαδήλωση, συγκέντρωση
Ο αγώνας των εκπαιδευτικών συνεχίζεται και δυναμώνει!
«Απέναντί μας έχουμε μια διαχρονική πολιτική που αντιμετωπίζει τη μόρφωση των νέων ως εμπόρευμα και τις πραγματικές ανάγκες των σχολείων ως κόστος» -...
Ο αγώνας των εκπαιδευτικών συνεχίζεται και δυναμώνει!
perama katadioksi
Πέραμα: Στον εισαγγελέα οι 7 αστυνομικοί κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία
Στην εισαγγελία Πειραιά αναμένεται να οδηγηθούν στις 7 απόγευμα οι επτά αστυνομικοί, οι οποίοι συμμετείχαν στην αιματηρή καταδίωξη στο Πέραμα με ένα...
Πέραμα: Στον εισαγγελέα οι 7 αστυνομικοί κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία
μίνα γκάγκα σχολεία
Γκαγκα: «Να ενημερώσουμε για τα εμβόλια, να λύσουμε τους φόβους»
«Η κυβέρνηση και το υπουργείο θα προσπαθήσουμε να λύνουμε προβλήματα στα νοσοκομεία, στα κατά τόπους γενικά νοσοκομεία και στις δομές υγείας ώστε να...
Γκαγκα: «Να ενημερώσουμε για τα εμβόλια, να λύσουμε τους φόβους»