ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
foto-memaska-mathites
Nikos Libertas / SOOC
Οι γονείς του μαθητή είναι αρνητές - Τον Οκτώβριο η δικαστική απόφαση

Μια δικαστική απόφαση περιμένει μαθητής της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αχαΐας προκειμένου να προαχθεί ή όχι στην επόμενη τάξη, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr.

Ο μαθητής απορρίφθηκε λόγω πολλών απουσιών που έκανε, καθώς δεν ακολουθούσε τα υγειονομικά πρωτόκολλα και έτσι ήταν αδύνατον να μπει στη σχολική αίθουσα.

Τον Οκτώβριο η δικαστική απόφαση για το αν θα προαχθεί

Σύμφωνα με τον διευθυντή της δευτεροβάθμιάς εκπαίδευσής Ανδρέα Ζέρβα, «στην περιοχή της Αχαΐας είναι ελάχιστοι οι γονείς που είναι αρνητές του κορονοϊού και που δεν ακολουθούν τα μέτρα  και τα υγειονομικά πρωτόκολλα, που αρνούνται να κάνουν self test τα παιδιά τους για να παρακολουθήσουν τα μαθήματα τους μέσα στο σχολείο. 

Υπάρχει  μία περσινή περίπτωση μαθητή που μας βασανίζει ακόμη. Υπάρχει μαθητής που απορρίφθηκε πέρσι λόγω των απουσιών που έκανε μέσα σε αυτό το πλαίσιο. Η υπόθεση είναι στα δικαστήρια. Μέσα στον Οκτώβριο θα έχει λήξει και θα ξέρουμε τι θα γίνει. 

Έχω διαμηνύσει σε διευθυντές και εκπαιδευτικούς που κάνουν άριστα τη δουλειά τους ότι η διεύθυνση και το υπουργείο είναι στο πλάι τους. Θα παρέχουμε και νομική κάλυψη γιατί πάντα μπορεί να υπάρχουν άνθρωποι που να κάνουν μηνύσεις σε διευθυντές ή εκπαιδευτικούς που κάνουν τη δουλειά τους. Ελέγχουν αυτά που πρέπει να ελέγξουν» .

Υπάρχουν κρούσματα στα σχολεία

«Υπάρχουν κρούσματα, ο αριθμός τους όμως είναι ελέγξιμος και διαφοροποιείται από μέρα σε μέρα. Τα κρούσματα τα γνωρίζουμε γιατί υπάρχουν τα self tests. Άρα όλη αυτή η διαδικασία όπως στήθηκε ωφελεί την ατομική υγεία καθώς οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί διαπιστώνουν ότι είναι κρούσματα. Προστατεύουν το περιβάλλον τους και τη δημόσια υγεία» υπογράμμισε ο κ. Ζέρβας.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσλήψεις: 25.000 θέσεις σε δημόσιους οργανισμούς-Πότε ξεκινούν οι αιτήσεις

Προκηρύξεις - ΑΣΕΠ: «Προσεχώς» Νέες 1.062 μόνιμες προσλήψεις στο Δημόσιο

Νέα επίθεση: Σε «ομηρία» Κεραμέως και οι εκλογές των εκπαιδευτικών!

Μάθημα Σεξουαλικής Αγωγής: Αυτό το σεμινάριο μοριοδοτεί και η ζήτηση του εκτοξεύτηκε

Εύκολη Online ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΗ  ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, ΠΜΣ,  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια σε ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική, ΜΟΝΟ με 25 ευρώ τον μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΩΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα