Εκπαίδευση

Χαμός σε σχολείο στη Θεσσαλονίκη: Πατέρας-αρνητής απείλησε εκπαιδευτικούς και έσπρωξε τη διευθύντρια

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο πατέρας εισέβαλε στο σχολείο, χωρίς το αποτέλεσμα του self test του παιδιού του - Αρνούνταν για αρκετή ώρα να αποχωρήσει με αποτέλεσμα να κληθεί στο σημείο η ΕΛΑΣ

Αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Τρίτης στο 2ο δημοτικό σχολείο της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη, μετά από εισβολή γονέα, ο οποίος αρνήθηκε να προσκομίσει την σχολική κάρτα για το παιδί του.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το grtimes.gr, o πατέρας φέρεται να προκάλεσε επεισόδιο, όταν εισέβαλε στην κυριολεξία στο σχολείο, χωρίς το αποτέλεσμα του self test του παιδιού του, στο πλαίσιο των μέτρων που εφαρμόζονται, κατά της διάδοσης του κορονοϊού.

Ο ίδιος μάλιστα φέρεται να απείλησε τους εκπαιδευτικούς, αλλά και να έσπρωξε τη διευθύντρια, ενώ αρνούνταν για αρκετή ώρα να αποχωρήσει από το σχολείο, με αποτέλεσμα να κληθεί στο σημείο η αστυνομία.

Ο αρνητής πατέρας μεταφέρθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα της Θέρμης, σε βάρος του οποίου σύμφωνα με πληροφορίες, σχηματίζεται δικογραφία, ενώ ο μαθητής παραμένει στην αυλή του σχολείου μέχρι την έκβαση της υπόθεσης.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση