matina-pagoni
Oι εμβολιασμοί στα παιδιά 12-15 ετών φτάνουν μόλις το 13% και στα παιδιά 15-17 ετών μόλις στο 21%

Τον προβληματισμό των ειδικών για τα χαμηλά ποσοστά των εμβολιασμών στα παιδιά, εξέφρασε η κ. Παγώνη τονίζοντας ότι μπορεί να υπάρχει έξαρση με το άνοιγμα των σχολείων.  

Η ίδια μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ανέφερε πως οι εμβολιασμοί στα παιδιά 12-15 ετών φτάνουν μόλις το 13% και στα παιδιά 15-17 ετών μόλις στο 21% και έκανε έκκληση στους γονείς σε συνεννόηση με τον παιδίατρό τους να προχωρήσουν στους εμβολιασμούς των παιδιών τους.

Σημείωσε μεταξύ άλλων πως οι ειδικοί θα έχουν μια πιο ξεκάθαρη κατάσταση για την εξέλιξη του κορονοιού τα Χριστούγεννα αρχές Οκτωβρίου τέλος Σεπτεμβρίου.

Πιο αργά οι εισηγήσεις στην Ελλάδα σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες

Στο πλαίσιο αυτό όπως είπε θα ανακοινωθεί η 3η δόση για τους υγειονομικούς και τους άνω των 60 ενώ υπογράμμισε πως ήδη τρέχουν τα ραντεβού για τις ομάδες υψηλού κινδύνου.

«Βάση των μελετών σωστά γίνεται αυτό», σημείωσε χαρακτηριστικά.  Ερωτηθείσα για την επιλογή να εμβολιαστούν αρχικά με την τρίτη δόση οι 60 ετών και πάνω και οι υγειονομικοί, εξήγησε πως στην Ελλάδα πάμε πιο σιγά όσο αναφορά τις εισηγήσεις σε σχέση με τις υπόλοιπες χώρες καθώς περιμένουμε τις μελέτες και μετά προχωρoύμε.

«Δεν υπάρχει τόσο υλικό όσο έχουν οι ξένες χώρες με εκατομμύρια εμβολιασμένους» είπε ενδεικτικά.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 12/11

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μηλοπιτα στο τηγανι
Η επιστήμη της τέλειας μηλόπιτας: Όταν η χημεία συναντά τη γεύση
Από τη ζύμη μέχρι τη γέμιση, κάθε βήμα της μηλόπιτας βασίζεται σε φυσικοχημικές αντιδράσεις που εξασφαλίζουν τραγανότητα, ζουμερότητα και αρωματική...
Η επιστήμη της τέλειας μηλόπιτας: Όταν η χημεία συναντά τη γεύση