ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩ
Πρότυπα-Πειραματικά: Τροποποίηση συγκρότησης Επιστημονικών Συμβουλίων
Τροποποίηση της απόφασης Συγκρότησης Επιστημονικών Εποπτικών Συμβουλίων (ΕΠ.Ε.Σ.) στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία

Νέα στελέχη στα Εποπτικά Συμβούλια των Προτύπων-Πειραματικών, ορίστηκαν με απόφαση του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής των ΠΠΣ, καθηγητή κ.Γ.Τόμπρα που δημοσιεύθηκε σήμερα.

Η απόφαση και τα ονόματα

1. Τροποποιούμε την με στοιχεία 52/ΔΕΠΠΣ/16-6-2021 (ΑΔΑ: Ψ45046ΜΤΛΗ-ΝΔΠ) απόφαση Συγκρότησης Επιστημονικών Εποπτικών Συμβουλίων (ΕΠ.Ε.Σ.) στα Πειραματικά και Πρότυπα Σχολεία ως ακολούθως: ορίζεται αναδρομικά από 1-7-2021, ο κ. Οικονόμου Ανδρέας, από Αναπληρωτής Πρόεδρος του κοινού ΕΠ.Ε.Σ. του 2 ου 2/θ ολοήμερου πειραματικού νηπιαγωγείου ενταγμένο στο Α.Π.Θ. (συνεργαζόμενα νηπιαγωγεία) και του 3 ου 1/θ πειραματικού νηπιαγωγείου ενταγμένο στο Α.Π.Θ. (συνεργαζόμενα νηπιαγωγεία) της Π.Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας στην θέση του Προέδρου κατόπιν της αποδοχής της παραίτησης του κ. Κωνσταντίνου Ευθυμιάδη από τα καθήκοντά του.

2α. την αντικατάσταση του ονόματος του τακτικού μέλους του ΕΠ.Ε.Σ του 6/θ Δημοτικού Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Αθηνών (Π.Σ.Π.Α) της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής από Φωτεινή Μέντζα στο ορθό Αγγελική Μέντζα στην αριθ. 52/ΔΕΠΠΣ/16-6-2021 (ΑΔΑ: Ψ45046ΜΤΛΗ-ΝΔΠ) απόφαση Συγκρότησης Επιστημονικών Εποπτικών Συμβουλίων (ΕΠ.Ε.Σ.) στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία.

2β. την αντικατάσταση του αναπληρωματικού μέλους του ΕΠ.Ε.Σ του 1ου Πρότυπου Γ.Ε.Λ. Αθηνών Γεννάδειο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής κας. Κατσιαβάρα Δήμητρας, επειδή στο εν λόγω σχολείο είχε τοποθετηθεί μα απόσπαση από τον Περιφερειακό Δ/ντη Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Αττικής και ορίζουμε τον κ. Ευστάθιο Λεουτσάκο στη θέση του αναπληρωματικού μέλους του ΕΠ.Ε.Σ της ίδιας σχολικής μονάδας, οποίος είναι τοποθετημένος με θητεία. Κατά τα λοιπά εξακολουθεί να ισχύει η με αρ. 52/ΔΕΠΠΣ/16-6-2021 (ΑΔΑ: Ψ45046ΜΤΛΗ-ΝΔΠ) απόφασης Συγκρότησης Επιστημονικών Εποπτικών Συμβουλίων (ΕΠ.Ε.Σ.) στα Πειραματικά και Πρότυπα Σχολεία.

Δείτε την απόφαση

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες  ειδήσεις σήμερα

Πανελλαδικές 2022: Ο «γρίφος» των νέων Μηχανογραφικών Δελτίων

ΕΛ.ΣΤΑΤ: Βγήκαν τα αποτελέσματα για 60.000 απογραφείς

Πανελλαδικές 2022: Σχετικά με την εξέλιξη στη Νεοελληνική Γλώσσα και Λογοτεχνία - Τι αλλάζει

Εύκολη Online ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ, προσλήψεις, δημόσιο σε 3 ημέρες ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΤΕΙΤΕ σε προφορικά και έκθεση!

9μηνα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια Εκπαιδευτικών σε Ειδική Αγωγή, Σχολική Ψυχολογία, Διαπολιτισμική μόνο με 25 ευρώ το μήνα

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

filaki
Κέρκυρα: Κρατούμενος επιτέθηκε σε διασώστη του ΕΚΑΒ με σιδερένια σχάρα από φρεάτιο
Το γεγονός σημειώθηκε στον προαύλιο χώρο του σωφρονιστικού καταστήματος Κέρκυρας, όταν οι διασώστες του ΕΚΑΒ περίμεναν να μεταφέρουν ασθενή...
Κέρκυρα: Κρατούμενος επιτέθηκε σε διασώστη με σιδερένια σχάρα
Eκπαιδευτικοί: «Η μάχη ενάντια στην αξιολόγηση είναι όλων μας»
«Η μάχη ενάντια στην αξιολόγηση είναι όλων μας. Η κοινωνία είναι δίπλα μας», τονίζει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. «Ηρώ Κωνσταντοπούλου» Άνω Λιοσίων...
Eκπαιδευτικοί: «Η μάχη ενάντια στην αξιολόγηση είναι όλων μας»
Κακοκαιρία στην Εύβοια
Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Πάνω από 170 χιλιοστά βροχής έπεσαν στην Αθήνα
Πάνω από 170 χιλιοστά βροχής έπεσαν σε περιοχές της Αθήνας κατά το διήμερο Πέμπτης–Παρασκευής, σύμφωνα με το meteo του Αστεροσκοπείου – Τα Πατήσια...
Κακοκαιρία «Μπάλλος»: Πάνω από 170 χιλιοστά βροχής έπεσαν στην Αθήνα
kakokairia xalkidiki © Intime p.a.
Κακοκαιρία «Μπάλλος»-Θεσσαλονίκη: Διακοπή κυκλοφορίας σε πέντε σημεία -Απεγκλωβισμοί κατοίκων
Έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων σε πέντε σημεία - Απεγκλωβίστηκαν τέσσερα άτομα
Κακοκαιρία «Μπάλλος»-Θεσσαλονίκη: Διακοπή κυκλοφορίας σε πέντε σημεία