Thumbnail
Τροποποίηση της απόφασης Συγκρότησης Επιστημονικών Εποπτικών Συμβουλίων (ΕΠ.Ε.Σ.) στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία

Νέα στελέχη στα Εποπτικά Συμβούλια των Προτύπων-Πειραματικών, ορίστηκαν με απόφαση του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής των ΠΠΣ, καθηγητή κ.Γ.Τόμπρα που δημοσιεύθηκε σήμερα.

Η απόφαση και τα ονόματα

1. Τροποποιούμε την με στοιχεία 52/ΔΕΠΠΣ/16-6-2021 (ΑΔΑ: Ψ45046ΜΤΛΗ-ΝΔΠ) απόφαση Συγκρότησης Επιστημονικών Εποπτικών Συμβουλίων (ΕΠ.Ε.Σ.) στα Πειραματικά και Πρότυπα Σχολεία ως ακολούθως: ορίζεται αναδρομικά από 1-7-2021, ο κ. Οικονόμου Ανδρέας, από Αναπληρωτής Πρόεδρος του κοινού ΕΠ.Ε.Σ. του 2 ου 2/θ ολοήμερου πειραματικού νηπιαγωγείου ενταγμένο στο Α.Π.Θ. (συνεργαζόμενα νηπιαγωγεία) και του 3 ου 1/θ πειραματικού νηπιαγωγείου ενταγμένο στο Α.Π.Θ. (συνεργαζόμενα νηπιαγωγεία) της Π.Δ.Ε. Κεντρικής Μακεδονίας στην θέση του Προέδρου κατόπιν της αποδοχής της παραίτησης του κ. Κωνσταντίνου Ευθυμιάδη από τα καθήκοντά του.

2α. την αντικατάσταση του ονόματος του τακτικού μέλους του ΕΠ.Ε.Σ του 6/θ Δημοτικού Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Αθηνών (Π.Σ.Π.Α) της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής από Φωτεινή Μέντζα στο ορθό Αγγελική Μέντζα στην αριθ. 52/ΔΕΠΠΣ/16-6-2021 (ΑΔΑ: Ψ45046ΜΤΛΗ-ΝΔΠ) απόφαση Συγκρότησης Επιστημονικών Εποπτικών Συμβουλίων (ΕΠ.Ε.Σ.) στα Πρότυπα και Πειραματικά Σχολεία.

2β. την αντικατάσταση του αναπληρωματικού μέλους του ΕΠ.Ε.Σ του 1ου Πρότυπου Γ.Ε.Λ. Αθηνών Γεννάδειο της Περιφερειακής Διεύθυνσης Αττικής κας. Κατσιαβάρα Δήμητρας, επειδή στο εν λόγω σχολείο είχε τοποθετηθεί μα απόσπαση από τον Περιφερειακό Δ/ντη Α/θμιας και Δ/θμιας Εκπαίδευσης Αττικής και ορίζουμε τον κ. Ευστάθιο Λεουτσάκο στη θέση του αναπληρωματικού μέλους του ΕΠ.Ε.Σ της ίδιας σχολικής μονάδας, οποίος είναι τοποθετημένος με θητεία. Κατά τα λοιπά εξακολουθεί να ισχύει η με αρ. 52/ΔΕΠΠΣ/16-6-2021 (ΑΔΑ: Ψ45046ΜΤΛΗ-ΝΔΠ) απόφασης Συγκρότησης Επιστημονικών Εποπτικών Συμβουλίων (ΕΠ.Ε.Σ.) στα Πειραματικά και Πρότυπα Σχολεία.

Δείτε την απόφαση

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 3/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Στέφανος Παραστατίδης
Παραστατίδης για Εθνικό Απολυτήριο: «Αν ο Μητσοτάκης ήταν φοιτητής, θα είχε κοπεί για λογοκλοπή»
Σφοδρή αντίδραση του ΠΑΣΟΚ για την εξαγγελία περί Εθνικού Απολυτηρίου
Παραστατίδης για Εθνικό Απολυτήριο: «Αν ο Μητσοτάκης ήταν φοιτητής, θα είχε κοπεί για λογοκλοπή»