Για την επιβεβαίωση ότι ολοκληρώθηκε η πρόσληψη τους, οι αναπληρωτές, σύμφωνα με οδηγίες του ΠΑΣΑΔ, μπορούν να μπουν στο employees.yeka.gr, να συνδεθούν με τους κωδικούς taxisnet, να πατήσουν προσωποποιημένη πληροφόρηση και στη συνέχεια να αναζητήσουν το Ε3 ΕΝΙΑΙΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΝΑΓΓΕΛΙΑΣ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ. Ετσι θα επιβεβαιώσετε ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάληψης.

Σημειώστε ότι το έντυπο αυτό δεν αποτελεί την ψηφιακή σύμβαση, η οποία αναμένεται να φτάσει στους αναπληρωτές υπογεγραμμένη και η διαδικασία έχει ως σκοπό τον έλεγχο για το αν ολοκληρώθηκε η πρόσληψη.
Δείτε επίσης τον οδηγό χρήσης για την ανάληψη υπηρεσίας αναπληρωτή εκπαιδευτικού σε σχολική μονάδα σε χρήστες του συστήματος myschool με ρόλο Σχολική Μονάδα, Διεύθυνση Εκπαίδευσης, Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Ρεβεγιόν με χιόνια στην Αττική - Προβλέψεις από Καλλιάνο και Κολυδά
Παν.Αιγαίου: Νέα Μοριοδοτούμενα σεμινάρια για Εκπαιδευτικούς με Υποτροφίες έως 31/12
Alfavita Newsroom