Διορισμοί εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ 1ΓΕ/2019: Κλήρωση ισοβαθμούντων
Δημόσια κλήρωση θα πραγματοποιήσει ο ΑΣΕΠ για τους ισοβαθμούντες εκπαιδευτικούς, κλάδων ΠΕ60, ΠΕ70, ΠΕ73, ΠΕ79, στο πλαίσιο της προκήρυξης 1ΓΕ/2019 του ΑΣΕΠ

Το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλογής Προσωπικού ΑΣΕΠ θα προχωρήσει στη διαδικασία δημόσιας ηλεκτρονικής κλήρωσης, μεταξύ των ισοβαθμούντων υποψηφίων εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας, κλάδων ΠΕ60, ΠΕ70 & ΠΕ73 και Δευτεροβάθμιας, κλάδου ΠΕ79, Γενικής Εκπαίδευσης βάσει της Προκήρυξης ΑΣΕΠ 1ΓΕ/2019.

Η δημόσια ηλεκτρονική κλήρωση για τους ισοβαθμήσαντες των ανωτέρω κλάδων θα διενεργηθεί την Τρίτη, 22 Ιουνίου 2021, και ώρα 09:00 το πρωί  στην αίθουσα της Ολομέλειας του ΑΣΕΠ.

Λόγω των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορονοϊό και του μεγάλου αριθμού των ισοβαθμησάντων, οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να παρακολουθήσουν την ηλεκτρονική κλήρωση απευθείας στο Web τηλεοπτικό κανάλι της Βουλής.

Η ηλεκτρονική κλήρωση θα πραγματοποιηθεί, από το ΑΣΕΠ με την υποστήριξη του Ινστιτούτου Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων (ΙΤΥΕ) – Διόφαντος, το οποίο  ανέλαβε τον σχεδιασμό, υλοποίηση, διαχείριση και λειτουργία της εφαρμογής λογισμικού ηλεκτρονικής κληρωτίδας.

Για να μπορέσουν οι ισοβαθμούντες των ανωτέρω κλάδων να παρακολουθήσουν τηλεοπτικά το αποτέλεσμα της ηλεκτρονικής κλήρωσης, θα πρέπει να  γνωρίζουν τον αύξοντα  αριθμό της σειράς κατάταξης που έχουν στον οικείο πίνακα του κλάδου τους.

ΠΙΝΑΚΕΣ ΙΣΟΒΑΘΜΟΥΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΑ ΚΛΑΔΟ ΚΑΙ ΦΘΙΝΟΥΣΑ ΣΕΙΡΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑΣ 

ΟΜΑΔΕΣ ΙΣΟΒΑΘΜΟΥΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΚΑΤΑ ΚΛΑΔΟ ΚΑΙ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μολυβι
Κατάληψη στο Καλλιτεχνικό Σχολείο Αθηνών – Στο πλευρό των μαθητών οι γονείς
Αιτήματα για άμεση μετεγκατάσταση, κάλυψη εκπαιδευτικών κενών και αναβάθμιση υποδομών – Κάλεσμα σε κινητοποίηση στο Δημαρχείο
Κατάληψη στο Καλλιτεχνικό Σχολείο Αθηνών – Στο πλευρό των μαθητών οι γονείς
ΠΥΣΠΕ, δασκάλα, εκπαιδευτικός σε τάξη
ΠΥΣΠΕ Α’ Αθήνας: Αναγνωρίσεις προϋπηρεσίας, ωράρια και νέες τοποθετήσεις
Οι αποφάσεις της 4ης συνεδρίασης του ΠΥΣΠΕ Α’ Αθήνας - Αναλυτικά όλες οι μεταβολές για τους εκπαιδευτικούς
ΠΥΣΠΕ Α’ Αθήνας: Αναγνωρίσεις προϋπηρεσίας, ωράρια και νέες τοποθετήσεις