Υπουργείο Παιδείας: Σχέδιο «START» για την επαγγελματική εκπαίδευση – Στα 182 εκατ. ευρώ η χρηματοδότηση της μαθητείας

Εκπαίδευση 0

Κατ’ ιδίαν διδαχθέντες μαθητές: Πρόσθετη οδηγία του Υπ. Παιδείας

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τι αναφέρει εγκύκλιος που υπογράφει η υφυπουργός Παιδείας Ζέττα Μακρή, για τους μαθητές/τριες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που έχουν ενταχθεί στην κατηγορία των κατ’ ιδίαν διδαχθέντων/θεισών

Για τους μαθητές/τριες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που έχουν ενταχθεί στην κατηγορία των κατ’ ιδίαν διδαχθέντων/θεισών κατά το σχολικό έτος 2020-2021, εφόσον έχουν βαθμολογία τουλάχιστον ενός τετραμήνου, είναι δυνατόν να γίνει ανάκληση της ένταξής τους σε αυτήν, ύστερα από αίτηση του/της κηδεμόνα ή του/ της ιδίου/ας, αν είναι ενήλικος/η.

Συγκεκριμένα όπως αναφέρεται σε εγκύκλιο που υπογράφει η υφυπουργός Παιδείας Ζ. Μακρή, «Σας ενημερώνουμε ότι για τους μαθητές/τριες Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, που έχουν ενταχθεί στην κατηγορία των κατ’ ιδίαν διδαχθέντων/θεισών κατά το σχολικό έτος 2020-2021, εφόσον έχουν βαθμολογία τουλάχιστον ενός τετραμήνου, είναι δυνατόν να γίνει ανάκληση της ένταξής τους σε αυτήν, ύστερα από αίτηση του/της κηδεμόνα ή του/ της ιδίου/ας, αν είναι ενήλικος/η».

Δείτε εδώ αναλυτικά την εγκύκλιο.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Εκτός κάδρου η Α' Λυκείου για την εισαγωγή στα ΑΕΙ – «Τα παιδιά δεν είναι ακόμη ώριμα»

Πώς έλεγαν οι αρχαίοι Έλληνες την κάλτσα;

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση