Self test, Μαθητές και GDPR: Τι απαντά η Αρχή Προστασίας Δεδομένων
Το αυτοδιαγνωστικό τεστ εκπαιδευτικών δεν δηλώνεται στην κατηγορία «Δήλωση αποτελέσματος self-test για δημόσιους υπαλλήλους» - Τι πρέπει να γνωρίζετε

Ο Διευθυντής της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωαννίνων ενημερώνει ότι οι εκπαιδευτικοί δηλώνουν το αποτέλεσμα διενέργειας του test για τον covid 19 στην πλατφόρμα GOV.GR/Δήλωση Αυτοδιαγνωστικών Τεστ Covid 19 και στο πεδίο Δήλωση αποτελέσματος self-test για COVID-19.

Σύμφωνα με την ενημέρωση, οι εκπαιδευτικοί (δημοσίου ή ιδιωτικού σχολείου) δεν δηλώνουν το αυτοδιαγνωστικό τεστ στην κατηγορία Δήλωση αποτελέσματος self-test για δημόσιους υπαλλήλους (είναι πολλοί αυτοί που συνεχίζουν να το κάνουν).

Στην κατηγορία αυτή υπάγονται μόνο οι εκπαιδευτικοί που υπηρετούν σε φορείς (π.χ. Δ/νση Π.Ε. Ιωαννίνων, ΠΕΔΙΕΚ Ηπείρου, ΠΕΚΕΣ, ΓΑΚ κ.λπ.) εξουσιοδοτώντας για έλεγχο αποκλειστικά τον φορέα στον οποίο υπηρετούν.

Αν κάποιος Δ/ντής ή Προϊστάμενος επιθυμεί να δηλώσει το τεστ και στην κατηγορία αυτή (δηλ. για δημοσίους υπαλλήλους) ώστε να είναι ορατό από τη Δ/νση Π.Ε. Ιωαννίνων, μπορεί να το κάνει, χωρίς όμως να είναι απαραίτητο αφού ο ίδιος είναι υπεύθυνος για τον έλεγχο όλων των τεστ στη σχολική του μονάδα (εννοείται ότι δηλώνει υποχρεωτικά και ο ίδιος το τεστ στο link των εκπ/κών).

Ο Δ/ΝΤΗΣ Π.Ε. ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ. Δ. ΝΤΟΥΤΣΗΣ Δημοσιευμένο στην ΔΙΠΕ Ιωαννίνων
 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σκυλος
Οι σκύλοι δίπλα στον άνθρωπο από τα βάθη της προϊστορίας
Σύγχρονες επιστημονικές έρευνες δείχνουν ότι οι σκύλοι συνυπήρχαν με τον άνθρωπο ήδη πριν από τουλάχιστον 14.200 χρόνια, επιβεβαιώνοντας τη...
Οι σκύλοι δίπλα στον άνθρωπο από τα βάθη της προϊστορίας
ayga
Γιατί ραγίζουν τα αυγά στο βράσιμο και πώς να το αποφύγετε
Το βράσιμο των αυγών μοιάζει με μια απλή διαδικασία, όμως αρκετές φορές καταλήγει σε μικρή απογοήτευση, όταν το κέλυφος σπάει μέσα στην κατσαρόλα.
Γιατί ραγίζουν τα αυγά στο βράσιμο και πώς να το αποφύγετε