Διορισμοί εκπαιδευτικών 2021: Τον Ιούνιο οι πίνακες
Εντός του Ιουνίου αναμένονται οι πίνακες για τους διορισμούς εκπαιδευτικών 2021 - Η κατανομή ανά κλάδο δεν έχει αποφασιστεί

Εντός του Ιουνίου αναμένεται να αναρτηθούν οι πίνακες για τον διορισμό των εκπαιδευτικών, όπως προκύπτει από τη συνάντηση του Δ.Σ της ΔΟΕ με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας.

Αποκλειστικές πληροφορίες του alfavita.gr αναφέρουν ότι η ανάρτηση των πινάκων αναμένεται είναι να πραγματοποιηθεί τη δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου.

Σύμφωνα με τον τέως αιρετό του ΚΥΣΠΕ, Νίκο Φασφαλή, η κατανομή ανά κλάδο δεν έχει αποφασιστεί.

Υπενθυμίζεται ότι οι ΔΟΕ, ΟΛΜΕ, καθώς και τα πρωτοβάθμιας σωματεία των εκπαιδευτικών ζητούν ζητούν οι 10.500 διορισμοί να γίνουν σε μία φάση και πριν την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Η Ζέττα Μακρή είχε επισημάνει λίγες ημέρες πριν ότι το επόμενο διάστημα αναμένεται η κοινή υπουργική απόφαση των υπουργείων Παιδείας και Οικονομικών σχετικά με τον καθορισμό του αριθμού των κενών θέσεων εκπαιδευτικών που πρόκειται να καλυφθούν, κατά κλάδο και ειδικότητα ή ειδίκευση.

Τέλος, σημειώνεται ότι ο Νίκος Φασφαλής, σε παλαιότερη ενημέρωσή του τόνιζε: «Η υποβολή των 3.708 αιτήσεων παραίτησης συναδέλφων εκπαιδευτικών Π.Ε και των 28.699 προσλήψεων συναδέλφων αναπληρωτών εκπαιδευτικών μέχρι σήμερα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που συγκέντρωσα από τις υπηρεσίες του Υπουργείου και παραθέτω αναλυτικά παρακάτω, προκύπτει η αναγκαιότητα των χιλιάδων Μόνιμων Διορισμών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Τώρα!!!».

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές  ειδήσεις σήμερα

Η Γνωστή μπύρα σταματά τη συνεργασία με efood-wolt

Η ΕΥΚΟΛΗ ONLINE Πιστοποίηση Αγγλικών ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ να δώσετε εξετάσεις σε προφορικά και έκθεση

ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ σε όλα τα σχολεία - Αυτό είναι το 9ΜΗΝΟ σεμινάριο που μοριοδοτεί Διορισμούς - προσφορές εκπαιδευτικών

Μοριοδοτούμενα σεμινάρια ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ, ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑΣ, ΔΙΑΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗΣ (ΜΟΝΟ 25 ΕΥΡΩ το μήνα) κ.α.  - ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΩΣ 20/9

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ  ΜΟΝΟ 95 ΕΥΡΩ για  ΑΣΕΠ , ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ, ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΚΑΙ ΜΟΡΙΟΔΟΤΗΣΗ

σχετικά άρθρα

sxoleia-mathites-ekpaideusi-paidia
Θεσσαλονίκη: Αρνητής γονέας μηνύει για 2.700.000 ευρώ διευθύντρια σχολείου
Χαρακτήρισε «υποτιθέμενη» την πανδημία και υποστήριξε ότι «είναι κάτι το οποίο δεν με έχει πείσει ότι θα σκοτώσει το παιδί μου»
Θεσσαλονίκη: Αρνητής γονέας μηνύει για 2.700.000 ευρώ διευθύντρια σχολείου