Διορισμοί εκπαιδευτικών 2021: Τον Ιούνιο οι πίνακες
Εντός του Ιουνίου αναμένονται οι πίνακες για τους διορισμούς εκπαιδευτικών 2021 - Η κατανομή ανά κλάδο δεν έχει αποφασιστεί

Εντός του Ιουνίου αναμένεται να αναρτηθούν οι πίνακες για τον διορισμό των εκπαιδευτικών, όπως προκύπτει από τη συνάντηση του Δ.Σ της ΔΟΕ με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας.

Αποκλειστικές πληροφορίες του alfavita.gr αναφέρουν ότι η ανάρτηση των πινάκων αναμένεται είναι να πραγματοποιηθεί τη δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου.

Σύμφωνα με τον τέως αιρετό του ΚΥΣΠΕ, Νίκο Φασφαλή, η κατανομή ανά κλάδο δεν έχει αποφασιστεί.

Υπενθυμίζεται ότι οι ΔΟΕ, ΟΛΜΕ, καθώς και τα πρωτοβάθμιας σωματεία των εκπαιδευτικών ζητούν ζητούν οι 10.500 διορισμοί να γίνουν σε μία φάση και πριν την έναρξη του νέου σχολικού έτους.

Η Ζέττα Μακρή είχε επισημάνει λίγες ημέρες πριν ότι το επόμενο διάστημα αναμένεται η κοινή υπουργική απόφαση των υπουργείων Παιδείας και Οικονομικών σχετικά με τον καθορισμό του αριθμού των κενών θέσεων εκπαιδευτικών που πρόκειται να καλυφθούν, κατά κλάδο και ειδικότητα ή ειδίκευση.

Τέλος, σημειώνεται ότι ο Νίκος Φασφαλής, σε παλαιότερη ενημέρωσή του τόνιζε: «Η υποβολή των 3.708 αιτήσεων παραίτησης συναδέλφων εκπαιδευτικών Π.Ε και των 28.699 προσλήψεων συναδέλφων αναπληρωτών εκπαιδευτικών μέχρι σήμερα, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που συγκέντρωσα από τις υπηρεσίες του Υπουργείου και παραθέτω αναλυτικά παρακάτω, προκύπτει η αναγκαιότητα των χιλιάδων Μόνιμων Διορισμών στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Τώρα!!!».

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις σήμερα

Οι δύο ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ για τις κρίσεις στελεχών εκπαίδευσης

Κυρώσεις σε εκπαιδευτικούς που δεν κάνουν self test

Άνοιγμα σχολείων: Τι πρέπει να γνωρίζουν μαθητές και εκπαιδευτικοί

Μόρια για Προσλήψεις - ΑΣΕΠ - Μεταπτυχιακά με ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΓΓΛΙΚΩΝ LTE του GoLearn - ΤΗΛΕΞΕΤΑΣΗ ΜΟΝΟ σε Reading - Listening

ΜΑΘΗΜΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ: Η νέα 7μηνη ή 9μηνη Μοριοδοτούμενη ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ εκπαιδευτικών ΜΟΝΟ 240 ή 220 ΕΥΡΩ

ΜΟΡΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ του Παν.Αιγαίου ΧΩΡΙΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ!

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ για ΑΣΕΠ σε 10 ημέρες εξ αποστάσεως με ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ 97% ΕΠΙΤΥΧΙΑ

σχετικά άρθρα