self-test
INTIME NEWS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Δυνατότητα επίσκεψης σε δομές από λίστα που εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει ή συναντά δυσκολία με τον ΑΜΚΑ

Οδηγίες σε περίπτωση που κάποιος μαθητής ή εκπαιδευτικός δεν έχει ή συναντά δυσκολία με τον ΑΜΚΑ, εξέδωσε το Υπουργείο Παιδείας, δύο ημέρες πριν την επιστροφή των Λυκείων στη δια ζώσης λειτουργία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το Δελτίο Τύπου του Υπουργείου « εάν κάποιος δεν έχει ή συναντά δυσκολία με τον ΑΜΚΑ, παρέχεται η δυνατότητα επίσκεψης σε δομές που εμφανίζονται στη λίστα: https://self-testing.gov.gr/eody-stathera-simeia.pdf ».

Αναλυτικά: 

«Οι ρυθμίσεις για την εφαρμογή του μέτρου του δωρεάν αυτοδιαγνωστικού ελέγχου από  τον κορωνοϊό σε μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας, εν όψει της δια ζώσης  επαναλειτουργίας των Λυκείων όλης της χώρας, προβλέπονται με Κοινή Υπουργική  Απόφαση. 
Υπενθυμίζεται ότι όλα τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας που καλούνται να  προσέλθουν στα Λύκεια από τη Δευτέρα 12/4, οφείλουν να έχουν μαζί τους βεβαίωση  αρνητικού τεστ. 
 
Το αυτοδιαγνωστικό τεστ μπορούν να προμηθεύονται δωρεάν από τα φαρμακεία όλοι οι  μαθητές, εκπαιδευτικοί, βοηθητικό και λοιπό προσωπικό με τον ΑΜΚΑ τους και μέσο  ταυτοπροσωπίας (ταυτότητα, διαβατήριο κτλ).  
 
Σε περίπτωση που κάποιος δεν έχει ή συναντά δυσκολία με τον ΑΜΚΑ, παρέχεται η δυνατότητα επίσκεψης σε δομές που εμφανίζονται στη λίστα: 
https://self-testing.gov.gr/eody-stathera-simeia.pdf ».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Γιατί τα παράθυρα στις σχολικές αίθουσες μπαίνουν αριστερά των μαθητών

Πώς να πάρετε έως 36.000€ για ανακαίνιση με επιδότηση 90%

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Νεκρή 19χρονη στην Κεφαλονιά
Κεφαλονιά: Ξεσπά η αδελφή της 19χρονης - «Ό,τι κι αν ήταν η Μυρτώ, ήταν ένα παιδί»
Κεφαλονιά: Ξέσπασε η αδελφή της Μυρτούς κατά των συλληφθέντων - «Χτύπα μια πόρτα και πες πεθαίνει»
Κεφαλονιά: Ξεσπά η αδελφή της 19χρονης - «Ό,τι κι αν ήταν η Μυρτώ, ήταν ένα παιδί»
Ζαχαράκη
Υπουργείο Παιδείας: Διαγωνισμός 520.000 ευρώ για cloud, δίκτυα και τεχνική υποστήριξη
Στόχος η ενίσχυση της ασφάλειας δικτύων και η απρόσκοπτη λειτουργία των ψηφιακών υπηρεσιών στην εκπαίδευση
Υπουργείο Παιδείας: Διαγωνισμός 520.000 ευρώ για cloud, δίκτυα και τεχνική υποστήριξη