nikos_fasfalis
Σύμφωνα με τον αιρετό Νίκο Φασφαλή τα κενά εκπαιδευτικών είναι τα περισσότερα της τελευταίας δεκαετίας - Αναλυτικοί πίνακες με κενά

Πραγματοποιούνται σήμερα οι μεταθέσεις εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας γενικής και ειδικής αγωγής, σύμφωνα με την ενημέρωση του αιρετού Νίκου Φασφαλή, ο οποίος τονίζει ότι η εν λόγω διαδικασία αποτελεί «ένα από τα σημαντικότερα θέματα του ΚΥΣΠΕ» αφού αφορά χιλιάδες εκπαιδευτικούς.

Ο κ. Νίκος Φασφαλής ασκεί δριμεία κριτική και στην πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας την οποία εγκαλεί για «εμμονές» που οδήγησαν «στο να συνεχίζονται οι συνεδριάσεις των Υπηρεσιακών Συμβουλίων των Εκπαιδευτικών μόνο με τα διορισμένα μέλη και χωρίς τη συμμετοχή των Αιρετών που διασφαλίζουν τη Διαφάνεια και Ισονομία στις αποφάσεις».

Μάλιστα, ο αιρετός υποστηρίζει ότι βάσει των στοιχείων που έχει συγκεντρώσει μέχρι στιγμής, τα κενά είναι τα περισσότερα της τελευταίας δεκαετίας και ζητά «να δοθούν όλα χωρίς περικοπές».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΜΑΘΗΤΕΣ
Σχολεία: Επιστρέφουν σήμερα οι μαθητές - Πότε κλείνουν για καλοκαίρι
Επιστρέφουν οι μαθητές σήμερα στα σχολεία μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τις εξετάσεις του Ιουνίου και τις καλοκαιρινές διακοπές
Σχολεία: Επιστρέφουν σήμερα οι μαθητές - Πότε κλείνουν για καλοκαίρι