Σε σειρά κινητοποιήσεων συμμετέχει ο Φοιτητικός Σύλλογος της Σχολής Καλών Τεχνών Ιωαννίνων αυτή την εβδομάδα.
Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος στηρίζει την κινητοποίηση των υγειονομικών στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα», το μεσημέρι της Τρίτης, ενώ καλεί σε συλλαλητήριο την Πέμπτη για ανατροπή του νομοσχέδιου του υπουργείου Παιδείας για τα ΑΕΙ και την Πανεπιστημιακή Αστυνομία.
Παράλληλα, το απόγευμα της Δευτέρας ο Φοιτητικός Σύλλογος της Καλών Τεχνών Ιωαννίνων συμμετείχε στη διαμαρτυρία για την έφοδο της αστυνομίας στο ΑΠΘ.
Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:
Μετά από γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε σήμερα 22/2 ο φοιτητικός σύλλογος στην οποία συζητήθηκαν μια σειρά από ζητήματα καθώς και τέθηκε και το εκτατό ζήτημα για συμμετοχή στην διαδήλωση καταγγελίας της εφόδου της αστυνομίας στο ΑΠΘ, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα στις 17:00, ο Σύλλογος συμμετείχε με μαζικό πανό.
Καθώς και πήρε αποφάσεις για στηρίξει στην κινητοποίηση των υγειονομικών στις 23 Φεβρουαρίου, στο Χατζηκώστα στις 12 το μεσημέρι, που έχουν αποφασίσει οι σύλλογοι των εργαζομένων.
Καθώς και για συνέχεια του αγώνα για ανατροπή του νομοσχέδιου του υπουργείου Παιδείας για τα ΑΕΙ και την Πανεπιστημιακή Αστυνομία αυτή την Πέμπτη, 25/2: Γιάννενα, 12:00, Περιφέρεια.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 19/9
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ