Εκπαιδευτικοί: Παράνομη η απόλυση του προέδρου σωματείου
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ανάκληση της απόλυσης του προέδρου του σωματίου εργαζομένων ΚΤΕΛ  Πρέβεζας – οδηγών φορτηγών

Να ανακληθεί η απόλυση του προέδρου του σωματείου εργαζομένων ΚΤΕΛ  Πρέβεζας – οδηγών φορτηγών, Σιαφάκα Γιώργου, από την διοίκηση  του «Προμηθευτικού Συνεταιρισμού ΠΕ μετόχων του ΚΤΕΛ Πρέβεζας» ζητούν οι εκπαιδευτικοί της Ε’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης.

«Η διοίκηση έχοντας αποθρασυνθεί από την αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης προχωρά στη συγκεκριμένη απόλυση, η οποία αποτελεί συνέχεια απολύσεων σε όλα τα ΚΤΕΛ της  χώρας» επισημαίνουν οι εκπαιδευτικοί.

Η ανακοίνωση των εκπαιδευτικών

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της Ε’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης:

ΝΑ ΑΝΑΚΛΗΘΕΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΠΟΛΥΣΗ

του προέδρου του σωματείου εργαζομένων ΚΤΕΛ  Πρέβεζας – οδηγών φορτηγών

Η  ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ  ΔΕ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Τη Παρασκευή 29/1/2021 κοινοποιήθηκε  για δεύτερη φορά η απόλυση (η πρώτη ήταν τον Ιούνιο του 2009) του προέδρου του «σωματείου εργαζομένων ΚΤΕΛ Πρέβεζας-οδηγών φορτηγών» συνάδελφου Σιαφάκα Γιώργου από την διοίκηση  του «Προμηθευτικού Συνεταιρισμού ΠΕ μετόχων του ΚΤΕΛ Πρέβεζας».

Η διοίκηση έχοντας αποθρασυνθεί από την αντεργατική πολιτική της κυβέρνησης προχωρά στη συγκεκριμένη απόλυση, η οποία αποτελεί συνέχεια απολύσεων σε όλα τα ΚΤΕΛ της  χώρας. 

Η συνολική υπέρ των εργαζομένων συνδικαλιστική δράση του συναδέλφου στο ΚΤΕΛ, η εναντίωση στη παραχώρηση δραστηριοτήτων του ΚΤΕΛ σε εργολάβους και το γεγονός ότι ο συνάδελφος δεν τους έκανε τα χατίρια αποτελούν τα αίτια της απόλυσης.

Θέλουν να ξεμπλέξουν με το σωματείο εργαζομένων. Είναι βαθιά γελασμένοι. Δε θα τους περάσει!

Είμαστε δίπλα στο συνάδελφό μας, προέδρου του σωματείου, αντιπρόσωπο στο συνέδριο της Ομοσπονδίας Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος, εκλεγμένο μέλος στη Γενική Συνέλευση αντιπροσώπων του Εργατικού Κέντρου Πρέβεζας με τη παράταξη «ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ιδιωτικών υπαλλήλων Πρέβεζας» και μέλος της «συνέλευσης συντονισμού εργαζομένων – ανέργων Πρέβεζας»

Εκφράζουμε τη ταξική μας αλληλεγγύη σε όλους τους εργαζόμενους του ΚΤΕΛ Πρέβεζας και τους καλούμε να αντιπαλέψουν τη νέα εργοδοτική αυθαιρεσία

Καλούμε την Ομοσπονδία Συνδικάτων Μεταφορών Ελλάδος, το Εργατικό Κέντρο Πρέβεζας να πάρουν άμεσα αγωνιστική πρωτοβουλία για να ανακληθεί η απόλυση.

Το Δ.Σ. της ΕΛΜΕ

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Πίνακες εκπαιδευτικών: Οι καλύτερες ώρες για την αίτηση στο ΑΣΕΠ

«Δεν αντέχω άλλο»: Τα αθόρυβα σημάδια της εφηβικής απελπισίας με αφορμή το περιστατικό στην Ηλιούπολη

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

νεα αριστερα
Ραγδαίες εξελίξεις στη Νέα Αριστερά – Αποχωρήσεις βουλευτών και ανατροπές -Κίνδυνος διάλυσης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας
Μεταξύ των ονομάτων που φέρονται να συζητούνται για πιθανή αποχώρηση είναι η Σία Αναγνωστοπούλου, Έφη Αχτσιόγλου, Χουσεϊν Ζειμπέκ, Νάσος Ηλιόπουλος,...
Ραγδαίες εξελίξεις στη Νέα Αριστερά – Αποχωρήσεις βουλευτών και ανατροπές -Κίνδυνος διάλυσης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας
ζαχαρη
"Χωρίς ζάχαρη" ή "χωρίς προσθήκη ζάχαρης"; Τι πραγματικά σημαίνουν οι ετικέτες στα τρόφιμα
Αν και μοιάζουν παρόμοιες, στην πράξη έχουν διαφορετικό νόημα και δεν εγγυώνται απαραίτητα ότι ένα προϊόν είναι υγιεινό.
"Χωρίς ζάχαρη" ή "χωρίς προσθήκη ζάχαρης"; Τι πραγματικά σημαίνουν οι ετικέτες στα τρόφιμα