Gavin Wiliamson
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τα σχολεία είναι ασφαλή και οι εκπαιδευτικοί δεν διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο, σε σχέση με άλλες κατηγορίες πολιτών, δηλώνει ο Γκάβιν Γουίλιαμσον

To locdown στην Αγγλία βοηθάει ως έναν βαθμό στην αποσυμφόρηση του Εθνικού Συστήματος Υγείας (NHS), δήλωσε σήμερα ο υπουργός Παιδείας Γκάβιν Γουίλιαμσον, μια ημέρα μετά την καταγραφή από τη χώρα ημερήσιου αριθμού ρεκόρ θανάτων από την covid-19.

Ερωτηθείς σχετικά με μια έρευνα επιπολασμού του πανεπιστημίου Imperial του Λονδίνου, που έδειξε ότι ο αριθμός των κρουσμάτων δεν μειώθηκε κατά τις πρώτες ημέρες του lockdown, ο υπουργός απάντησε ότι η κυβέρνηση έχει εξετάσει όλα τα διαθέσιμα στοιχεία.

"Από τα στοιχεία που βλέπουμε προκύπτει ότι πράγματι έχει επίπτωση σε ό,τι αφορά την αποσυμφόρηση ενός βαθμού πίεσης στο ΕΣΥ", δήλωσε ο Γουίλιαμσον στο Sky News.

Ασφαλή τα σχολεία

Αναφορικά με τα σχολεία ο ίδιος είπε ότι είναι ασφαλή και ότι θα ενημερωθούν δύο εβδομάδες νωρίτερα προτού ανοίξουν και πάλι.

Σημείωσε μάλιστα ότι υπάρχουν στοιχεία πως οι δάσκαλοι και οι καθηγητές δεν είναι περισσότερο ευάλωτοι από άλλες κατηγορίες πολιτών.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις

Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

βραβειο
Πανεπιστήμιο Πειραιά: Το πρώτο Βραβείο Samuel Gridley Howe στον Κωστή Φραγκούλη
«Η ιστορική εκλογή του Κωστή Φραγκούλη ως ο πρώτος μη Αμερικανός Διεθνής Πρόεδρος στην 98χρονη ιστορία του International Propeller Club, αποδεικνύει...
Πανεπιστήμιο Πειραιά: Το πρώτο Βραβείο Samuel Gridley Howe στον Κωστή Φραγκούλη
εκλογες
Άλλος, παλιός και νέος, για νέο κόμμα...
«Τώρα η δεξιά και η ακροδεξιά έχουν κι άλλες εκδοχές να μας προσφέρουν. Και δεν αρκούσε η τελευταία διχοτόμηση του ΣΥΡΙΖΑ, και αυτά είναι σε αναμονή»
Άλλος, παλιός και νέος, για νέο κόμμα...