Συνέντευξη του Στέλιου Πέτσα στον ΣΚΑΪ
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας ξεκαθάρισε πως τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα ανοίξουν στις 11 Ιανουαρίου

Με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας δήλωσε πως τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα ανοίξουν τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου.

Στο πλαίσιο συνέντευξης στον ΣΚΑΪ, τόνισε πως η κυβέρνηση προχώρησε προληπτικά σε αυστηροποίηση των υφιστάμενων μέτρων, ώστε να εξασφαλίσει ότι οι μαθητές θα επιστρέψουν στα σχολεία με ασφάλεια.

Ανακοίνωσε, δε, πως οι δραστηριότητες που ανεστάλησαν για το διάστημα 3-10 Ιανουαρίου θα τεθούν ξανά σε λειτουργία μαζί με τα σχολεία.

Μέτρα ανακούφισης για τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους

Η κυβέρνηση θα συνεχίσει να παρέχει μέτρα οικονομικής στήριξης στους πληγέντες της επιδημίας, «πάντα με σύνεση, λογική και ανθρωπιά» όπως χαρακτηριστικά δήλωσε.

Συγκεκριμένα, προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι η μείωση της φορολογικής επιβάρυνσης, είτε αυτό είναι φόροι είτε εισφορές. «Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε την οικονομία και την κοινωνία που πλήττονται από την πανδημία, δεν θα αφήσουμε να γίνει χιονοστιβάδα και να πνίξει το παλιό χρέος από την κρίση επιχειρηματίες αλλά και φυσικά πρόσωπα» σημείωσε ο Στ. Πέτσας.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το 1ο Πανεπιστημιακό Μοριοδοτούμενο Πιστοποιητικό Ειδικής Αγωγής με ΜΟΝΟ 50Є εγγραφή (Αιτήσεις ως 8-12)

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ σε ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΑΝ.ΠΑΤΡΩΝ και Παν.Λευκωσίας μέσω alfavita.gr ΕΔΩ

Πιστοποίηση Υπολογιστών σε 2 ημέρες μόνο 95 ευρώ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

υπουργειο Παιδείας
Νέα Εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας: «Η ανάρτησή σας στην πλατφόρμα του ΙΕΠ δεν πληροί τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις»
Νέα περίοδος Υποβολής Συλλογικού Προγραμματισμού στο πλαίσιο των διαδικασιών "Συλλογικού Προγραμματισμού, Εσωτερικής και Εξωτερικής αξιολόγησης των...
Νέα Εγκύκλιος του υπουργείου Παιδείας: «Η ανάρτησή σας στην πλατφόρμα του ΙΕΠ δεν πληροί τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις»