Τριήμερο Αλληλεγγύης στο Μενίδι - Συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τριήμερο Αλληλεγγύης στο Μενίδι - «Να μη μείνει κανένας μόνος του στην επίθεση που δέχεται η ζωή μας»

Τρόφιμα, φάρμακα, είδη ατομικής υγιεινής και παιχνίδια καλούνται να προσφέρουν πολίτες στο Μενίδι, για την ενίσχυση των πιο ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.

Με το γενικό σύνθημα «κανένας μόνος - με την αλληλεγγύη θα κρατηθούμε δυνατοί» ο ΣΕΠΕ Σωκράτης ενημερώνει για την δράση αλληλεγγύης που συνδιοργανώνει ο σύλλογος, από κοινού με άλλους φορείς της περιοχής.

Η παράδοση των αγαθών θα γίνεται καθημερινά, από τις 09:00 έως τις 13:00 στην αίθουσα του παραρτήματος του Συνδικάτου Οικοδόμων (Δεκελείας 42, Μενίδι).

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΕΠΕ Σωκράτης και τα τηλέφωνα επικοινωνίας για τους ενδιαφερομένους:

Όλο το προηγούμενο διάστημα, με αιχμή τα ζητήματα της Υγείας, τα σωματεία και οι φορείς που υπογράφουμε το παρόν κείμενο οργανώσαμε πολύμορφες παρεμβάσεις, διεκδικώντας αποκλειστικά δημόσιο, δωρεάν και υψηλής ποιότητας σύστημα Υγείας για όλο το λαό καθώς και μέτρα οικονομικής στήριξης για τους εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα της περιοχής μας.

Σε μια περίοδο που τα όρια της αντοχής μας  δοκιμάζονται εξ’ αιτίας των αντιλαϊκών πολιτικών που εφάρμοσε η κυβέρνηση εν μέσω πανδημίας, μαζί με την αγωνιστική διεκδίκηση χρειάζεται να δυναμώσει και η έμπρακτη αλληλεγγύη.

 

Η Επιτροπή Αλληλεγγύης των Σωματείων και Φορέων του Μενιδίου

οργανώνει Τριήμερο Αλληλεγγύης

από Τρίτη 22/12 μέχρι Πέμπτη 24/12.

 

Συγκεντρώνουμε:

 

  • Τρόφιμα
  • Είδη ατομικής υγιεινής
  • Παιχνίδια
  • Φάρμακα (μη συνταγογραφούμενα)

 

που θα δοθούν σε οικογένειες ανέργων, απλήρωτων και απολυμένων συναδέλφων μας αλλά και σε κάθε συνδημότη μας που το έχει ανάγκη.

 

Η συγκέντρωση και η διανομή των αγαθών θα γίνεται

 καθημερινά 9.00 π.μ. - 1.00 μ.μ.

 

στην αίθουσα του παραρτήματος του Συνδικάτου Οικοδόμων

(ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ 42 , ΜΕΝΙΔΙ, τηλ. 210 2463863)

 

καθώς και απευθείας μετά από επικοινωνία

στα εξής τηλέφωνα της Επιτροπής Αλληλεγγύης:

 

6980568597, 6972191695,6972488917

 

 

Καλούμε το λαό και τους μαζικούς φορείς να συμβάλουν με το υστέρημα τους στην επιτυχία αυτής της προσπάθειας. Να μη μείνει κανένας μόνος του στην επίθεση που δέχεται η ζωή μας.

 

Παράλληλα, καλούμε τους συναδέλφους να απευθύνονται στο Σωματείο και το Σύλλογό τους για όλα τα προβλήματα που αφορούν την επιβίωσή τους, τη δουλειά, την υγεία, την τηλεκπαίδευση των παιδιών, τις απειλές για πλειστηριασμούς ή διακοπές ρεύματος - νερού.

 

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ - ΦΟΡΕΩΝ ΜΕΝΙΔΙΟΥ

-Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε Αν. Αττικής «Ο Σωκράτης»

-Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Αχαρνών

-Σύλλογος Γυναικών Μενιδίου (μέλος της ΟΓΕ)

-Σύνδεσμος Επαγγελματιών Βιοτεχνών κ' Εμπόρων Αχαρνών

-Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Λαθέας

-Ε.ΣΥ.Ν Αχαρνών κ' Φυλής

- Συνδικάτο Οικοδόμων (παράρτημα Μενιδίου-Φυλής)

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποτελέσματα Κοινωνικού Τουρισμού: Όλη η λίστα όσων δικαιούνται Voucher

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΕΚΠΑ
Πανελλήνιες 2026: Τα 5 «κρυφά διαμάντια» του 1ου Πεδίου με μεγάλη προοπτική
Πέντε πανεπιστημιακά τμήματα σε κοινωνικές επιστήμες, ψηφιακές τέχνες, πολιτική επιστήμη, εκπαιδευτική πολιτική και διαχείριση πληροφορίας δείχνουν...
Πανελλήνιες 2026: Τα 5 «κρυφά διαμάντια» του 1ου Πεδίου με μεγάλη προοπτική
μητ
Κυριάκος Μητσοτάκης από το Συνέδριο της ΝΔ: «Τέλος στις καταλήψεις, η αστυνομία θα παρεμβαίνει όποτε ζητείται»
Μήνυμα Μητσοτάκη για τα Πανεπιστήμια: Μηδενική ανοχή στη βία και καμία ενεργή κατάληψη στα δημόσια ιδρύματα
Κυριάκος Μητσοτάκης από το Συνέδριο της ΝΔ: «Τέλος στις καταλήψεις, η αστυνομία θα παρεμβαίνει όποτε ζητείται»
επίδομα youth pass και στεγαστικο
Νέο μηνιαίο επίδομα για εργαζόμενους του επισιτισμού - Έως 165 ευρώ επιπλέον τον μήνα
Η συγκεκριμένη ρύθμιση τίθεται σε ισχύ από την 1η Απριλίου 2026 και θα έχει διετή διάρκεια, καλύπτοντας τον κλάδο μέχρι και τις 31 Μαρτίου 2028.
Νέο μηνιαίο επίδομα για εργαζόμενους του επισιτισμού - Έως 165 ευρώ επιπλέον τον μήνα