Διαγωνισμός Δημιουργικότητας
Διαγωνισμός Δημιουργικότητας από το 1ο Γυμνάσιο Ευόσμου Θεσσαλονίκης - Ευκαιρία για δημιουργική απασχόληση των μαθητών για την περίοδο των διακοών των Χριστουγέννων

Το 1ο Γυμνάσιο Ευόσμου Θεσσαλονίκης διοργανώνει  Διαγωνισμό Δημιουργικότητας, ώστε να δοθούν κίνητρα στους μαθητές για δημιουργική απασχόληση την περίοδο των εορτών των Χριστουγέννων.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της δημιουργικής απασχόλησης κατά την περίοδο του κατ΄οίκον περιορισμού για όλους τους μαθητές, το 1ο Γυμνάσιο Ευκόσμου φρόντισε να δομήσει τον Διαγωνισμό με τρόπο που να διευκολύνει την ανεξάρτητη εφαρμογή του σε οποιοδήποτε σχολείο, με τη μορφή πακέτου όλα-σε-ένα. Με τον τρόπο αυτόν, θα επιτευχθούν τα μέγιστα οφέλη για τους μαθητές του σχολείου κατά την εορταστική περίοδο, με την ελάχιστη συμμετοχή των εκπαιδευτικών. 

Η πλατφόρμα του διαγωνισμού βρίσκεται εδώ: https://www.creativestudents.eu/. Οι μαθητές θα μπορούν να την επισκέπτονται και να επιλέγουν κάποια από τις δωρεάν δημιουργικές εφαρμογές που περιλαμβάνει. Με τη βοήθεια της εφαρμογής θα μπορούν να δημιουργήσουν το δικό τους έργο, σύμφωνα με τις οδηγίες που περιγράφονται αναλυτικά στην ιστοσελίδα. 

Η συλλογή των μαθητικών έργων θα γίνεται αυτόματα, με μια απλή ηλεκτρονική διαδικασία. Η  προετοιμασία της απαιτεί λιγότερο από μία ώρα, και οι σχετικές οδηγίες περιγράφονται εδώ: https://creativestudentseu.blogspot.com/ . 

Επιμέλεια-παρουσίαση: 

Δημήτρης Μουστάκας, Μαθηματικός

Υπεύθυνος Διαγωνισμού Δημιουργικότητας

1ο Γυμνάσιο Ευόσμου

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds

Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Καρκίνος
Καρκίνος: Η μάχη μιας μητέρας και οι κραυγές των παιδιών της που δεν θα ξεχάσει ποτέ
«Μαμά, θα πεθάνεις;» Η αληθινή ιστορία μιας 29χρονης που πάλεψε με τον καρκίνο μεγαλώνοντας τα παιδιά της
Καρκίνος: Η μάχη μιας μητέρας και οι κραυγές των παιδιών της που δεν θα ξεχάσει ποτέ