Πρωτοβουλία Ζαχαράκη: Διαδικτυακή ημερίδα αλληλεγγύης ΑμΕΑ
Θα διεξαχθεί αύριο το μεσημέρι. Θα παρουσιαστούν 26 εργασίες μαθητών που διαπραγματεύονται ζητήματα αναπηρίας, ένταξης και σεβασμού των δικαιωμάτων των ΑμεΑ.

Διαδικτυακή Ημερίδα με σκοπό την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση της εκπαιδευτικής κοινότητας σε ζητήματα ισότητας, αποδοχής της διαφορετικότητας, κοινωνικής δικαιοσύνης, ένταξης, αλληλεγγύης με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία» διοργανώνεται την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020 και ώρα 11.00 έως 15.30 με πρωτοβουλία της Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Σοφίας Ζαχαράκη.

Στην ημερίδα θα παρουσιαστούν 26 εργασίες μαθητών  Σχολικών Μονάδων Γενικής και Ειδικής αγωγής  Α/θμιας και Β/βαθμιας Εκπαίδευσης και από τις 13 Περιφερειακές Διευθύνσεις της χώρας. Οι εργασίες και οι δραστηριότητες (τέχνης, πολιτισμού, αθλητισμού) θα διαπραγματεύονται ζητήματα αναπηρίας, ένταξης και σεβασμού των δικαιωμάτων των ΑμεΑ.

Η ημερίδα θα μεταδοθεί σε live streaming στην διεύθυνση http://sch-streaming.eu

afisa.jpg

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ για εργαζόμενους ιδιωτικού: ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ντόναλντ Τραμπ
Τραμπ: «Η επιλογή Χαμενεΐ με ανησυχεί – Καμία στρατιωτική αποστολή στο Ιράν στο άμεσο μέλλον»
Ο Αμερικανός πρόεδρος ξεκαθαρίζει ότι οι ΗΠΑ δεν σχεδιάζουν ανάπτυξη στρατευμάτων ενώ παρακολουθούν στενά την ιρανική ηγεσία
Τραμπ: «Η επιλογή Χαμενεΐ με ανησυχεί – Καμία στρατιωτική αποστολή στο Ιράν στο άμεσο μέλλον»