ΕΕΠ: Μετατάξεις από κλάδο σε κλάδο και εκπαιδευτικών σε κλάδους ΕΕΠ
Αναλυτικά τα ονόματα των μελών ΕΕΠ και των εκπαιδευτικών που μετατάσσονται

Απόφαση για τη μετάταξη μέλους ΕΕΠ από κλάδο σε κλάδο και μετατάξεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σε κλάδους ΕΕΠ εξέδωσε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως.

Πιο αναλυτικά, αναφέρεται:

Με την υπό στοιχεία 150270/Ε4/04-11-2020 Απόφαση της yπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, Νίκης Κεραμέως, η οποία εκδόθηκε σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 64 του ν. 4589/2019 (ΦΕΚ 13 Α΄), των άρθρων 69 και 73 του ν. 3528/2007 (ΦΕΚ 26 Α΄), του άρθρου 29, παρ. 2 του Ν. 4521/2018 (ΦΕΚ 38 Α΄), του Π.Δ. 18/2018 (ΦΕΚ 31 Α΄) «Οργανισμός Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων», του Π.Δ. 81/2019 (ΦΕΚ 119 Α΄) «Σύσταση, συγχώνευση, μετονομασία και κατάργηση Υπουργείων και καθορισμός των αρμοδιοτήτων τους - Μεταφορά υπηρεσιών και αρμοδιοτήτων μεταξύ Υπουργείων», του Π.Δ. 83/2019 (ΦΕΚ 121 Α΄) «Διορισμός Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, Υπουργών, Αναπληρωτών Υπουργών και Υφυπουργών», του Π.Δ. 84/2019 (ΦΕΚ 123 Α΄) «Σύσταση και κατάργηση Γενικών Γραμματειών και Ειδικών Γραμματειών Ενιαίων Διοικητικών Τομέων Υπουργείων», την αριθ. 59720/Ε2/20-5-2020 (ΑΔΑ:6Ο8Β46ΜΤΛΗ-7ΔΡ) Υπουργική Απόφαση με θέμα: «Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μετατάξεις εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας, Δευτεροβάθμιας Εκπ/σης, Δ/θμιας Εκκλησιαστικής Εκπ/σης και μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού σχολικού έτους 2020- 2021», τις με αριθ. 15/16-07-2020 Πράξη του ΚΥΣΠΕ και 14/13-07-2020 Πράξη του ΚΥΣΔΕ με τις οποίες αποδεσμεύτηκαν οι εκπαιδευτικοί της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης, τη με αριθ. 5/01-10-2020 Πράξη του ΚΥΣΕΕΠ, τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά των ενδιαφερόμενων, την αριθ. πρωτ. Φ.1/Γ/512/138962/Β1/13-10-2020 εισήγηση της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών του Υ.ΠΑΙ.Θ ότι δεν προκαλείται δαπάνη σε βάρος του Τακτικού Προϋπολογισμού του Υ.ΠΑΙ.Θ.

Α. Μετατάσσεται από κλάδο σε κλάδο το κάτωθι μέλος Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού ως ακολούθως:

eep 1

Β. Μετατάσσονται σε κλάδους Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού οι κατωτέρω εκπαιδευτικοί Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης ως ακολούθως:

eep 2

Γ. Μετατάσσονται σε κλάδους Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού οι κατωτέρω εκπαιδευτικοί Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ως ακολούθως:

eep 3

Οι ανωτέρω μετατάσσονται με τον βαθμό και το μισθολογικό κλιμάκιο που διαθέτουν και τίθενται στη διάθεση των οικείων Διευθύνσεων για να τοποθετηθούν σε κενές οργανικές θέσεις των σχολικών μονάδων τους.

(Αριθμός βεβαίωσης ύπαρξης πίστωσης: Γ.Δ.Ο.Υ./Υ.ΠΑΙ.Θ.: 6150/09-11-2020).

Το έγγραφο εδώ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τέλος τα παλιά διπλώματα: Τι αλλάζει για όλους τους οδηγούς

Διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Το ΦΕΚ με τα νέα πτυχία που «ξεκλειδώνουν» 10.000 μόνιμες θέσεις

Πανελλαδικές: Τι «έπεσε» το 2025 - Όλα τα θέματα στα ΓΕΛ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Νίκος Ρωμανός
Νίκος Ρωμανός για την υπόθεση των Αμπελοκήπων: «Δεν έχω καμία σχέση με την έκρηξη»
Αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιαδήποτε σχέση με την έκρηξη στο διαμέρισμα των Αμπελοκήπων ο Νίκος Ρωμανός
Νίκος Ρωμανός για την υπόθεση των Αμπελοκήπων: «Δεν έχω καμία σχέση με την έκρηξη»
τηλε
Ψηφιακό αρχείο μαθητή: Ένα διαρκές «κυνήγι» δεξιοτήτων από το νηπιαγωγείο στο μικροσκόπιο των εκπαιδευτικών
Το νέο προαπαιτούμενο για το Πανεπιστήμιο και οι αντιδράσεις της ΟΛΜΕ
Ψηφιακό αρχείο μαθητή: Ένα διαρκές «κυνήγι» δεξιοτήτων από το νηπιαγωγείο στο μικροσκόπιο των εκπαιδευτικών
Επιμόρφωση εκπαιδευτικών
Επιμόρφωση επιπέδου ΤΠΕ Β1 και Β2: Ξεκινούν τα προγράμματα για 5.775 εκπαιδευτικούς
Πάνω από 10.000 αιτήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό, με το πρόγραμμα να ενσωματώνει πλέον και την εκπαιδευτική αξιοποίηση της Τεχνητής Νοημοσύνης
Επιμόρφωση επιπέδου ΤΠΕ Β1 και Β2: Ξεκινούν τα προγράμματα για 5.775 εκπαιδευτικούς