Άννα Διαμαντοπούλου για τηλεκπαίδευση: Επί υπουργίας μου οργανώθηκε το Ψηφιακό Σχολείο
Η πλατφόρμα του Ψηφιακού Σχολείου χρησιμοποιείται και στην καραντίνα, δήλωσε η πρώην υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου

Στις μεταρρυθμιστικές πρωτοβουλίες που έλαβε ως υπουργός Παιδείας αναφέρθηκε η Άννα Διαμαντοπούλου, στο πλαίσιο συνέντευξης με αφορμή την υποψηφιότητά της για τη διοίκηση του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης (ΟΟΣΑ).

Όπως δήλωσε στο Πρώτο Θέμα της Κυριακής, ο ΟΟΣΑ ενισχύει τις μεταρρυθμιστικές προσπάθειες των χωρών-μελών του οργανισμού, «όπως η διαφάνεια, το άνοιγμα των αγορών, ο ανταγωνισμός μεταξύ των επιχειρήσεων, οι μεταρρυθμίσεις στην Παιδεία».

Σχετικά με τη δική της θητεία στο υπ. Παιδείας, επί κυβέρνησης Γιώργου Παπανδρέου, αναφέρθηκε στη σύσταση του Ψηφιακού Σχολείου. Σύμφωνα με την Α. Διαμαντοπούλου, η συγκεκριμένη πλατφόρμα χρησιμοποιείται και σήμερα από μαθητές και εκπαιδευτικούς, καθώς τα μαθήματα συνεχίζονται αποκλειστικά με τη μέθοδο της εξ αποστάσεως διδασκαλίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα