Κρούσμα κορονοϊού σε δημοτικό σχολείο της Νέας Ιωνίας
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ανησυχία για κρούσμα κορονοϊού σε σχολείο της Νέας Ιωνίας - Να γίνουν άμεσα τεστ ζητούν οι εκπαιδευτικοί

Κρούσμα κορονοϊού εντοπίστηκε στο 1ο Δημοτικό Σχολείο της Νέας Ιωνίας.

Ο ΣΕΠΕ «Γ. Σεφέρης» ζητά να χορηγηθούν άμεσα τεστ και να γίνει ιχληλάτητηση των επαφών του κρούσματος και τονίζει ότι καμία ολιγωρία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.

Αναλυτικά:

ΟΧΙ  ΣΤΑ  ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ  ΜΕ  ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ  ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ

ΜΕ  ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ  ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ  ΔΕΝ  ΠΑΙΖΕΙ  ΚΑΝΕΙΣ

Ένα νέο θετικό  κρούσμα  κορωνοϊού διαπιστώθηκε σε σχολείο της περιοχής  ευθύνης του συλλόγου μας. Αυτή τη φορά  στο 1ο δημοτικό σχολείο της Ν. Ιωνίας.

Το Δ.Σ του ΣΕΠΕ  «Γ.ΣΕΦΕΡΗΣ» θα καταγγείλει  την  οποιαδήποτε προσπάθεια των αρμόδιων υπηρεσιών  της  Διεύθυνσης  και της Περιφέρειας  να υποβαθμίσουν  το συγκεκριμένο γεγονός και να μην προχωρήσουν στη λήψη άμεσων μέτρων για την προστασία των μαθητών,  των εκπαιδευτικών και των οικογενειών  τους, παρά τις έγκαιρες προβλεπόμενες ενέργειες  της διεύθυνσης του σχολείου σύμφωνα με τα πρωτόκολλα υγείας.

Καλούμε την Περιφέρεια να δώσει τώρα εντολή να κλείσει το συγκεκριμένο  τμήμα που εμφανίστηκε το διαγνωσμένο κρούσμα.  Αντίθετη απόφαση θα βρει απέναντί της  την οργανωμένη κοινή απάντηση  εκπαιδευτικών και γονιών.

Να σταλεί τώρα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για να προχωρήσει στα απαραίτητα διαγνωστικά τεστ  σε εκπαιδευτικούς, μαθητές, γονείς  και σε ευρεία  ιχνηλάτηση των επαφών.

Δε  δεχόμαστε  καμία  δικαιολογία και ολιγωρία που  βάζουν  σε κίνδυνο  την υγεία  των μελών της σχολικής  κοινότητας  σε μια  προσπάθεια να δικαιολογηθούν  οι  ελλείψεις και οι ευθύνες της κυβερνητικής πολιτικής.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αναδρομικά έως 3.500 ευρώ και αυξήσεις συντάξεων: Ποιοι πληρώνονται

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

αμφιθέατρο
Ακαδημαϊκή επίκληση προς όλα τα μέλη της ΓΣ του τμήματος Φυσικής και όχι μόνο
«Καθώς το Δημόσιο Πανεπιστήμιο εγκαταλείπεται, οι βασικές επιστήμες η Φυσική, τα Μαθηματικά, αλλά και οι ανθρωπιστικές επιστήμες απαξιώνονται,...
Ακαδημαϊκή επίκληση προς όλα τα μέλη της ΓΣ του τμήματος Φυσικής και όχι μόνο
kafsonas
Φαινόμενο Ελ Νίνιο 2026: Γιατί οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για ακραίο καύσωνα και ξηρασία
Οι δυσοίωνες κλιματικές προβλέψεις και ο κίνδυνος για την παγκόσμια οικονομία
Φαινόμενο Ελ Νίνιο 2026: Γιατί οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για ακραίο καύσωνα και ξηρασία