Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Όπως τονίζει Πρωτοβουλία εργαζομένων στο υπ. Παιδείας: Mατ, βία, αστυνομοκρατία είναι η απάντηση του υπουργείου στην εκπαιδευτική κοινότητα

Τη »συνεχόμενη παρουσία των ΜΑΤ στους χώρους του Υπουργείου και γενικά το κλίμα αστυνομοκρατίας που προσπαθούν διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις να επιβάλλουν στους εργαζόμενους, στη νεολαία και στο λαό συνολικά», καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Πρωτοβουλία Εργαζομένων στο υπουργείο Παιδείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Για ακόμα μια φορά ένα μεγάλο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο διαλύεται από τις δυνάμεις της αστυνομίας με εντολή της κυβέρνησης. Πριν ακόμα καλά-καλά συγκεντρωθούν μαθητές, φοιτητές, γονείς και εκπαιδευτικοί έξω από την πύλη του Υπουργείου Παιδείας δυνάμεις των ΜΑΤ πήραν θέση μάχης, τόσο εντός όσο και εκτός του υπουργείου, δίνοντας το σήμα σε ομάδα προβοκατόρων να προβούν σε ρίψη φωτοβολίδων και άλλων αντικειμένων, ώστε με αφορμή αυτό να διαλύσουν τη συγκέντρωση.

Η προκλητική στάση της αστυνομίας δεν σταμάτησε εδώ, αλλά ασφαλίτης με πολιτικά έκανε άσεμνες χειρονομίες κατά των διαδηλωτών.

Αν νομίζουν, κυβέρνηση, κράτος και παρακράτος ότι θα κάμψουν το αγωνιστικό πνεύμα της νεολαίας μας, εφαρμόζοντας τον νόμο για την απαγόρευση των διαδηλώσεων, είναι βαθιά νυχτωμένοι!

Καταγγέλλουμε τη συνεχόμενη παρουσία των ΜΑΤ στους χώρους του Υπουργείου και γενικά το κλίμα αστυνομοκρατίας που προσπαθούν διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις να επιβάλλουν στους εργαζόμενους, στη νεολαία και στο λαό συνολικά.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΔΑΣ (ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΜΕ)

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέες Προσλήψεις στο Ίδρυμα Ωνάση και στην στέγη Γραμμάτων και τεχνών

Γεωργία - Βιασμός: Συγκλονίζουν οι φωτογραφίες με τις μελανιές στο σώμα της (εικόνες)

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η 1η ΕΤΗΣΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ Εκπαιδευτικών στον ΑΥΤΙΣΜΟ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Δήμοι: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ για 90 μόρια

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

Πανεπιστημιακοί ΣΥΡΙΖΑ: «Τα ΑΕΙ να αποφασίζουν για το πώς θα λειτουργούν»
«Η πανδημία αναδεικνύει την αναγκαιότητα του αυτοδιοίκητου των πανεπιστημίων, η οποία δεν γίνεται σεβαστή από το Υπουργείο Παιδείας»
Πανεπιστημιακοί ΣΥΡΙΖΑ: «Τα ΑΕΙ να αποφασίζουν για το πώς θα λειτουργούν»
nteliveri dianomeas
Κακοκαιρία: Όχι ντελίβερι με μηχανάκι μέσα στον παγετό λένε οι εργαζόμενοι στην εστίαση
Οι εργαζόμενοι στην εστίαση ζητούν άμεση απαγόρευση του ντελίβερι με μηχανάκι εν όψει κακοκαιρίας που αναμένεται να φέρει χιόνια και πολύ χαμηλές...
Κακοκαιρία: Όχι ντελίβερι με μηχανάκι μέσα στον παγετό λένε οι εργαζόμενοι στην εστίαση