Πρωτοβουλία εργαζομένων υπουργείου Παιδείας: Καταγγέλλουμε τη συνεχόμενη παρουσία των ΜΑΤ στους χώρους του υπουργείου
Όπως τονίζει Πρωτοβουλία εργαζομένων στο υπ. Παιδείας: Mατ, βία, αστυνομοκρατία είναι η απάντηση του υπουργείου στην εκπαιδευτική κοινότητα

Τη »συνεχόμενη παρουσία των ΜΑΤ στους χώρους του Υπουργείου και γενικά το κλίμα αστυνομοκρατίας που προσπαθούν διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις να επιβάλλουν στους εργαζόμενους, στη νεολαία και στο λαό συνολικά», καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Πρωτοβουλία Εργαζομένων στο υπουργείο Παιδείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Για ακόμα μια φορά ένα μεγάλο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο διαλύεται από τις δυνάμεις της αστυνομίας με εντολή της κυβέρνησης. Πριν ακόμα καλά-καλά συγκεντρωθούν μαθητές, φοιτητές, γονείς και εκπαιδευτικοί έξω από την πύλη του Υπουργείου Παιδείας δυνάμεις των ΜΑΤ πήραν θέση μάχης, τόσο εντός όσο και εκτός του υπουργείου, δίνοντας το σήμα σε ομάδα προβοκατόρων να προβούν σε ρίψη φωτοβολίδων και άλλων αντικειμένων, ώστε με αφορμή αυτό να διαλύσουν τη συγκέντρωση.

Η προκλητική στάση της αστυνομίας δεν σταμάτησε εδώ, αλλά ασφαλίτης με πολιτικά έκανε άσεμνες χειρονομίες κατά των διαδηλωτών.

Αν νομίζουν, κυβέρνηση, κράτος και παρακράτος ότι θα κάμψουν το αγωνιστικό πνεύμα της νεολαίας μας, εφαρμόζοντας τον νόμο για την απαγόρευση των διαδηλώσεων, είναι βαθιά νυχτωμένοι!

Καταγγέλλουμε τη συνεχόμενη παρουσία των ΜΑΤ στους χώρους του Υπουργείου και γενικά το κλίμα αστυνομοκρατίας που προσπαθούν διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις να επιβάλλουν στους εργαζόμενους, στη νεολαία και στο λαό συνολικά.

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

ΔΑΣ (ΣΥΣΠΕΙΡΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΑΜΕ)

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται

Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γιώργος Γεραπετρίτης
Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα ανάμεσα στις χώρες που προσκλήθηκαν στο «Συμβούλιο Ειρήνης» Τραμπ
Πρόσκληση συμμετοχής στην πρωτοβουλία του Αμερικανού προέδρου, με έμφαση στη διπλωματία και τη σταθερότητα στη Μέση Ανατολή
Γεραπετρίτης: Η Ελλάδα ανάμεσα στις χώρες που προσκλήθηκαν στο «Συμβούλιο Ειρήνης» Τραμπ
αυτοκινητα
Αγοραπωλησία αυτοκινήτου χωρίς ταλαιπωρία: Η μεταβίβαση γίνεται πλέον online μέσω gov.gr
Τέλος στις ουρές σε ΚΕΠ και Περιφέρειες – Πώς ολοκληρώνεται ψηφιακά η διαδικασία βήμα βήμα
Αγοραπωλησία αυτοκινήτου χωρίς ταλαιπωρία: Η μεταβίβαση γίνεται πλέον online μέσω gov.gr