Εκπαίδευση

Υπουργείο Παιδείας: 7.258 προσλήψεις αναπληρωτών σε γενική εκπαίδευση και ειδική αγωγή

pencils 1280
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
7.258 προσλήψεις αναπληρωτών, εκπαιδευτικών και μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ, πραγματοποιήθηκαν συνολικά κατά την τρίτη φάση τοποθετήσεων εκπαιδευτικών στα σχολεία

Από το υπουργείο Παιδείας ανακοινώθηκαν συνολικά 7.258 προσλήψεις αναπληρωτών κατά την τρίτη φάση τοποθετήσεων εκπαιδευτικών στα σχολεία.

Ειδικότερα, οι προσλήψεις των εκπαιδευτικών στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, στην Ειδική Αγωγή και Εκπαίδευση καθώς και στη Γενική Εκπαίδευση, ως προσωρινών αναπληρωτών με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για το διδακτικό έτος 2020-2021, ανέρχονται στις 6.465. 

Σε ό,τι αφορά τις προσλήψεις μελών Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ), αυτές ανέρχονται σε 793 που προσλήφθηκαν ως προσωρινοί αναπληρωτές με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου για το διδακτικό έτος 2020-2021. 

Ωστόσο το μεσημέρι της Τρίτης, το υπουργείο Παιδείας ανακοίνωσε ότι επαναλήφθηκε η ροή προσλήψεων των μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ που αναρτήθηκε χτες το απόγευμα στην ιστοσελίδα του ΥΠΑΙΘ εξαιτίας τεχνικού προβλήματος με τον αλγόριθμο του συστήματος.

Πίνακες με τα ονόματα

Δείτε αναλυτικά εδώ τις προσλήψεις εκπαιδευτικών σε γενική και ειδική αγωγή

Δείτε εδώ αναλυτικά τους πίνακες με τα ονόματα των μελών ΕΕΠ-ΕΒΠ

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Market Pass 2026: 600.000 δικαιούχοι παίρνουν ως 240 ευρώ - Πότε τα παίρνετε

Ανατροπή στους πίνακες ΑΣΕΠ: Ακυρώνονται προσλήψεις αναπληρωτών μετά από ελέγχους

Πανελλήνιες 2026: Η πρώτες εκτιμήσεις για τις βάσεις σε  Νομικές, Πολυτεχνεία και Ιατρικές

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση