Εκπαίδευση

Χρ. Σπίρτζης: Η χρήση χημικών και η προσπάθεια να αμαυρωθούν οι μαθητικές κινητοποιήσεις έπεσαν στο κενό

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Δήλωση του Τομεάρχη Προστασίας του Πολίτη ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Σπίρτζη για τη χρήση χημικών στη μαθητική κινητοποίηση 

Με δήλωσή του ο Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Σπίρτζης χαιρετίζει τη μαζική μαθητική κινητοποίηση, τονίζοντας πως «η ειρηνική διαδήλωση χιλιάδων μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών έδωσαν την απάντηση στη λάσπη που επιχείρησε να ρίξει η κυβερνητική προπαγάνδα τις προηγούμενες ημέρες».

«Η χρήση χημικών και η προσπάθεια λίγων να αμαυρωθεί η δυναμική απάντηση της κοινωνίας απέναντι στις κυβερνητικές μεθοδεύσεις και ανεπάρκειες έπεσε στο κενό», καταλήγει.

Η μαζική συμμετοχή της εκπαιδευτικής κοινότητας, τα δίκαια και αυτονόητα αιτήματά της και η ειρηνική διαδήλωση χιλιάδων μαθητών, γονέων και εκπαιδευτικών έδωσαν την απάντηση στη λάσπη που επιχείρησε να ρίξει η κυβερνητική προπαγάνδα τις προηγούμενες ημέρες και ακύρωσε στην πράξη τον αντιδημοκρατικό νόμο της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τις συγκεντρώσεις.

Η χρήση χημικών και η προσπάθεια λίγων να αμαυρωθεί η δυναμική απάντηση της κοινωνίας απέναντι στις κυβερνητικές μεθοδεύσεις και ανεπάρκειες έπεσε στο κενό.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Δράμα: Πέθανε η μητέρα του αστυνομικού όταν έμαθε για τη γυναικοκτονία και την αυτοκτονία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση