Δεν έχει προκύψει κανένα νέο ζήτημα αναφορικά με τις νέες μάσκες που αναμένεται να παραδοθούν στα σχολεία το επόμενο διάστημα, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υφυπουργός Υγείας, Βασίλης Κοντοζαμάνης, κατά την ενημέρωση της Τρίτης για την εξέλιξη της πανδημίας του κορονοϊού στην Ελλάδα.
Ο ίδιος επεσήμανε ότι έχουν ήδη σταλεί διευκρινίσεις για τις προδιαγραφές τόσο για το περιμετρικό ύφασμα όσο και για τις διαστάσεις του τελικού προϊόντος.
Μάλιστα, ο υφυπουργός Υγείας έκανε γνωστό ότι έχουν ήδη σταλεί έτοιμα δείγματα μασκών στο υπουργείο Εσωτερικών.
Υπενθυμίζεται ότι χθες, Δευτέρα 29/9, πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας έκαναν λόγο για νέο αλαλούμ με τις διαστάσεις των μασκών που αναμένεται να παραδοθούν σε μαθητές και εκπαιδευτικούς.