kerameos filis
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΠΕΚΕ Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ η συνάντηση ακυρώθηκε κατόπιν αιτήματος της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου

Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη για αύριο, Τρίτη 29/9, συνάντηση των τομεαρχών Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκου Φίλη και Μερόπης Τζούφη με την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως και την υφυπουργό Σοφία Ζαχαράκη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΠΕΚΕ Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ η συνάντηση ακυρώθηκε κατόπιν αιτήματος της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η προγραμματισμένη αυριανή συνάντηση των τομεαρχών Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκου Φίλη και Μερόπης Τζούφη με την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως και την υφυπουργό Σοφία Ζαχαράκη ακυρώνεται κατόπιν αιτήματος της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία επιδιώκει το διάλογο, ειδικά για τα ζητήματα που αφορούν την πλατιά κοινωνική πλειοψηφία όπως η εκπαίδευση, η κατάρτιση και η δια βίου μάθηση. Για το λόγο αυτό αναμένει τον ορισμό νέας συνάντησης ώστε να συζητήσει και να παρουσιάσει τις θέσεις του προς όφελος της δημόσιας Παιδείας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι σημαίνει η λέξη «φανφάρα» και από πού προέρχεται

Εκπαιδευτικοί: Πότε θα πιστωθεί στο λογαριασμό τους η μισθοδοσία

Μειώσεις στη στρατιωτική θητεία: Πόσους μήνες θα υπηρετούν οι φαντάροι με τον νέο νόμο

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

εκπαιδευτικοι
Τρίπολη, 21 Γενάρη: όταν το πειθαρχικό γίνεται μήνυμα προς όλη την εκπαίδευση
Για πρώτη φορά μετά τη μεταπολίτευση, το δικαίωμα στην απεργία σέρνεται ανοιχτά σε πειθαρχικό "εκπαιδευτικοδικείο".
Τρίπολη, 21 Γενάρη: όταν το πειθαρχικό γίνεται μήνυμα προς όλη την εκπαίδευση
αμφιθεατρο
«Όμηροι» 400.000 απόφοιτοι πρώην ΤΕΙ: Επτά χρόνια χωρίς αντιστοίχιση πτυχίων και εκατομμύρια σε πρόστιμα για το Δημόσιο
Δελτίο Τύπου του Σύλλογος Αποφοίτων & Φοιτητών Τ.Ε.Ι. Κρήτης καταγγέλλει κυβερνητική αδιαφορία και ζητά άμεση θεσμική λύση
«Όμηροι» 400.000 απόφοιτοι πρώην ΤΕΙ: Επτά χρόνια χωρίς αντιστοίχιση πτυχίων και εκατομμύρια σε πρόστιμα για το Δημόσιο