kerameos filis
Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΠΕΚΕ Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ η συνάντηση ακυρώθηκε κατόπιν αιτήματος της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου

Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη για αύριο, Τρίτη 29/9, συνάντηση των τομεαρχών Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκου Φίλη και Μερόπης Τζούφη με την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως και την υφυπουργό Σοφία Ζαχαράκη.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΠΕΚΕ Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ η συνάντηση ακυρώθηκε κατόπιν αιτήματος της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Η προγραμματισμένη αυριανή συνάντηση των τομεαρχών Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Νίκου Φίλη και Μερόπης Τζούφη με την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως και την υφυπουργό Σοφία Ζαχαράκη ακυρώνεται κατόπιν αιτήματος της πολιτικής ηγεσίας του υπουργείου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία επιδιώκει το διάλογο, ειδικά για τα ζητήματα που αφορούν την πλατιά κοινωνική πλειοψηφία όπως η εκπαίδευση, η κατάρτιση και η δια βίου μάθηση. Για το λόγο αυτό αναμένει τον ορισμό νέας συνάντησης ώστε να συζητήσει και να παρουσιάσει τις θέσεις του προς όφελος της δημόσιας Παιδείας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα