Διορισμοί εκπαιδευτικών: Το παράλογο του παράβολου δεν έχει τέλος και στην προκήρυξη 1ΓΤ-2020
Ο μηχανισμός του ΑΣΕΠ με το παράβολο των 3 ευρώ απεδείχθη προβληματικός ήδη από τις προκηρύξεις της ειδικής αγωγής...

Έφτασε ο καιρός που τα σχολεία άνοιξαν με χιλιάδες κενά για ακόμα μία χρονιά αλλά ποιος ασχολείται; Έχουμε τις λάθος μάσκες που βαφτίστηκαν αστοχία και τα μικροσκοπικά παγουρίνα που τόσο διαφημίστηκαν…11000 τουλάχιστον όμως εκπαιδευτικοί της χώρας, άνθρωποι- πολίτες του Ελληνικού κράτους έχουν σοβαρότερο πρόβλημα, ΤΗΝ ΤΡΙΕΤΗ ΑΝΕΡΓΙΑ που περιμένει. Δε θα σας πω κάτι καινούριο απλώς πρέπει επιτέλους η κυβέρνηση να αναλάβει την ευθύνη και να δώσει λύση, διότι τόσα χρόνια ασκούμε το λειτούργημά μας και τώρα για τρία ευρώ μένουμε στο δρόμο. Αντιλαμβάνεται άραγε κάποιος από τους υπεύθυνους την ευθύνη που τους βαραίνει για τη ζημιά σε βάρος τόσων ανθρώπων και των οικογενειών τους; Τι θα πούμε στα παιδιά μας; Πώς θα επιβιώσουμε; Ο μηχανισμός του ΑΣΕΠ με το παράβολο των 3 ευρώ απεδείχθη προβληματικός ήδη από τις προκηρύξεις της ειδικής αγωγής.   

Ακολούθησε η 1ΓΕ και στην συνέχεια  η 2ΓΕ, για τον ίδιο λόγο .Τέλος πριν λίγες μέρες ολοκληρώθηκε η καταστροφή με την 1ΓΤ-2020 ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΎΣ ΑΠΟΡΡΙΦΘΈΝΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΆΒΟΛΟ.  Και νέα προκήρυξη να γίνει με 200000 αιτήσεις πάλι θα έχει απορριφθέντες λόγω παραβόλου. Στο 10% όπως σε όλες. Με βάση τα παραπάνω προκύπτει δόλος από τη πλευρά του ΑΣΕΠ. Σε τέσσερις συνεχόμενες προκηρύξεις και ενώ ξέρει εκ των προτέρων ότι θα έχει απορριπτέους λόγω παραβόλου, δεν διορθώνει το πρόβλημα. Όπως σωστά ειπώθηκε από πολλούς συναδέλφους, θέλει να απορρίψει. Αυτό που δεν καταλαβαίνω μέσα στα τόσα στραβά που γίνονται το τελευταίο διάστημα από πλευράς κυβέρνησης, γιατί όλη η αυστηρότητά τους πρέπει να εξαντληθεί στο χώρο της παιδείας..

Τιμωρούν τους εκπαιδευτικούς με διετείς ποινές ( για όσους αδυνατούν να παρουσιαστούν για οποιοδήποτε λόγο, κάτι που είχε καταργηθεί όμως ) και τριετής ποινή για μας για ένα λάθος που δεν είναι καν υπαιτιότητά μας, για 3 ΕΥΡΩ, και κατ’ επέκταση όλα τα παιδιά.. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ. Ελπίζουμε για μια αλλαγή και σε μεταχείριση που να αρμόζει στον εκπαιδευτικό κλάδο, σε εμάς που έχουμε δώσει και τη ψυχή μας τόσα χρόνια στην εκπαίδευση. Για την αξιοπρέπειά μας θα παλέψουμε!

Ιωάννης Κονιδιτσιώτης ΤΕ16 (16 χρόνια αναπληρωτής και νυν άνεργος από την 1 ΓΤ!)

Διαβάστε Επίσης:
 

ΑΣΕΠ: Tο ΚΟΡΥΦΑΙΟ Σεμινάριο στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ με ανοικτές αιτήσεις

 

Παν.Αιγαίου: Έκπτωση σε σεμινάρια Σχολική Ψυχολογίας ή Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης

 

ΒΡΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ

 

 

 

σχετικά άρθρα

Αυτόνομο Δίκτυο Εκπαιδευτικών: Κοροϊδία του υπουργείο για άδειες ευπαθών ομάδων και προσλήψεις
Αυτόνομο Δίκτυο Εκπαιδευτικών: Κοροϊδία του υπουργείο για άδειες ευπαθών ομάδων και προσλήψεις
«Αποδεικνύεται περίτρανα ότι η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας θεωρεί τους εκπαιδευτικούς και τους μαθητές αναλώσιμους», σημειώνεται μεταξύ...
Αυτόνομο Δίκτυο Εκπαιδευτικών: Κοροϊδία του υπουργείο για άδειες ευπαθών ομάδων και προσλήψεις
Καταλήψεις σχολείων: Παρέμβαση της ΕΛΜΕ Πειραιά στην Εισαγγελία
Καταλήψεις σχολείων: Παρέμβαση της ΕΛΜΕ Πειραιά στην Εισαγγελία
Η ΕΛΜΕ Πειραιά ζήτησε να μην κληθεί κανείς διευθυντής σχολείου για κατάθεση σε Αστυνομικό Τμήμα, αίτημα που η εισαγγελέας δεν δέχτηκε
Καταλήψεις σχολείων: Παρέμβαση της ΕΛΜΕ Πειραιά στην Εισαγγελία