Φοιτητές ΑΠΘ: Ζητούν να ανοίξουν οι σχολές άμεσα με όλα τα αναγκαία υγειονομικά μέτρα

Να ληφθούν όλα τα αναγκαία μέτρα προστασίας για την πανδημία του κορωνοϊού και να ανοίξουν όλες οι σχολές, είναι το αίτημα των φοιτητών του ΑΠΘ που διαδηλώνουν αυτή την ώρα στο κτίριο της πρυτανείας.

Οι φοιτητές θέλουν να ανοίξουν τα πανεπιστήμια και να γίνουν δια ζώσης η εξεταστική και τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου, προτείνοντας ολιγομελή τμήματα και αξιοποίηση χώρων εντός και εκτός πανεπιστημίου μεταξύ άλλων.

Στην κινητοποίηση συμμετέχουν οι Φοιτητικοί Σύλλογοι Γεωλογικού, Κτηνιατρικής, Πολιτικών Επιστημών, ΜΜΕ και Δημοσιογραφίας, Ψυχολογικού, Παιδαγωγικού και ΤΕΦΑΑ.

Σύμφωνα με τους ίδιους «δεν έχει επιλυθεί κανένα από τα προβλήματα που συνάντησαν οι φοιτητές στην προηγούμενη εξεταστική».

Πριν από λίγο μέλος των πρυτανικών αρχών ζήτησε να ενημερωθεί για τα αιτήματά τους ώστε να εξετασθούν από τη διοίκηση.

Πηγή

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα

Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γονατο
Πώς να βοηθήσετε τον οργανισμό να διατηρεί περισσότερο ασβέστιο
Συνήθειες όπως το κάπνισμα, η υπερβολική κατανάλωση καφέ ή αλκοόλ, αλλά και ορισμένες διατροφικές επιλογές, μπορούν να μειώσουν την απορρόφησή του.
Πώς να βοηθήσετε τον οργανισμό να διατηρεί περισσότερο ασβέστιο