Πιστοποίηση Αγγλικών LTE GOLEARN - ΑΣΕΠ
Η ακαδημαϊκή χρονιά που πέρασε ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Mediterranean College. Μια χρονιά κατά την οποία το 1Ο Πανεπιστημιακό Κολλέγιο στην Ελλάδα κλήθηκε να αντιμετωπίσει μια πρωτοφανή υγειονομική κρίση, δημιουργώντας ταυτόχρονα μια νέα δυναμική στην εκπαιδευτική του κοινότητα!

Στο πλαίσιο αυτό, το Κολλέγιο προσάρμοσε το 100% της διδασκαλίας και των εξετάσεων του σε Distance Learning περιβάλλον, με τους φοιτητές και τους διδάσκοντές του, με υπευθυνότητα και άρτια συνεργασία, να εναρμονίζονται πλήρως στη διαφορετική εκπαιδευτική καθημερινότητα που «υπαγόρευσε» η νέα, αμιγώς ψηφιακή, καθημερινότητα.   

Η εκπαιδευτική υποστήριξη ενισχύθηκε μέσα από εργαλεία σύγχρονης & ασύγχρονης εκπαίδευσης. Με τη χρήση ψηφιακών κόμβων ομαδικής συνεργασίας & επικοινωνίας, οι φοιτητές είχαν απομακρυσμένη πρόσβαση σε εμπλουτισμένο εκπαιδευτικό υλικό, με ηχογραφημένες παρουσιάσεις, videos & tutorials, καθώς και σε πηγές μελέτης και έρευνας. Ταυτόχρονα, οι βασικές υπηρεσίες της Γραμματείας, του Συμβουλευτικού Κέντρου και του Κέντρου Ακαδημαϊκών Δεξιοτήτων μεταφέρθηκαν online, ενώ δεν έλειψαν τα webinars & τα guest lectures. Επίσης, οι εξετάσεις υλοποιήθηκαν διαδικτυακά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σήμερα, το Mediterranean College, σε στενή συνεργασία με τα συνεργαζόμενα πανεπιστήμια, έχει την κατάλληλη υποδομή & εμπειρία να προσαρμόζει τις υπηρεσίες του και να υποστηρίζει ενεργά τους φοιτητές του, σε αντίστοιχες αντίξοες συνθήκες, όπως και εκείνοι σημειώνουν χαρακτηριστικά:

«Όταν η χώρα μας μπήκε σε lock down ανησύχησα και ιδιαίτερα για τις σπουδές μου. Μόλις όμως έλαβα από το Κολλέγιο το email οδηγιών για το πώς θα συνεχίσουμε για την ολοκλήρωση του εξαμήνου μας και το πώς θα πραγματοποιηθούν οι εξετάσεις μας, σταδιακά το άγχος εξαφανίστηκε.

Κάναμε καθημερινά τα μαθήματά μας, τηρώντας το εβδομαδιαίο πρόγραμμα και εντυπωσιάστηκα από την ενεργή συμμετοχή των συμφοιτητών μου. Το ακαδημαϊκό υλικό από τις βιβλιοθήκες του συνεργαζόμενου Πανεπιστημίου ήταν επαρκές και με βοήθησε να κατανοήσω το μάθημα. Η εξ΄ αποστάσεως εκπαίδευση με βοήθησε επίσης, να βελτιώσω τη βιβλιογραφική μου έρευνα για τις εργασίες μου.

Υπήρξαν, ωστόσο, και δύσκολες στιγμές λόγω της υγειονομικής κρίσης και τότε ήταν που χρειάστηκα τη βοήθεια του Συμβουλευτικού Κέντρου, που με ατομικές online συνεδρίες, ήταν πάντα κοντά μου, και σε συνδυασμό με την υποστήριξη των καθηγητών, οι οποίοι προσεφέραν τις ώρες γραφείου τους με ατομικές skype συνεδρίες, πίστεψα πως θα τα καταφέρω και τα κατάφερα.»

Στέλλα Μακαρώνη- Φοιτήτρια BSc (Hons) Applied Psychology

Το 1ο Πανεπιστημιακό Κολλέγιο της Ελλάδας, αποτελείται από οκτώ (8) Ακαδημαϊκές Σχολές και προσφέρει 35 αναγνωρισμένα Προπτυχιακά (Bachelors) και Μεταπτυχιακά (Masters) προγράμματα σπουδών στους τομείς της Οικονομίας & Διοίκησης, των Ναυτιλιακών, της Πληροφορικής, της Ψυχολογίας, των Επιστημών της Αγωγής, των Πολιτικών & Μηχανολόγων Μηχανικών, των Επιστημών Υγείας & Αθλητισμού και του Τουρισμού-Φιλοξενίας.

Επιλέγοντας το Mediterranean College, εξασφαλίζεις:

Επικοινώνησε σήμερα μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες στα προγράμματα σπουδών και τις δυνατότητες χρηματοδότησης.

Γίνονται δεκτές μετεγγραφές φοιτητών από Πανεπιστήμια, Κολλέγια & ΙΕΚ (αναγνώριση μαθημάτων).

Mediterranean College

Αθήνα: Πατησίων 107 & Πελλήνης 8, ΤΗΛ.: 210 8899600

Θεσσαλονίκη: Ίωνος Δραγούμη 21,  ΤΗΛ.: 2310 287779

www.medcollege.edu.gr,   info@medcollege.edu.gr

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σε δίκη εκπαιδευτικός για ατύχημα μαθητή σε διάλλειμα

Νέες Προκηρύξει ΑΣΕΠ για 5889 ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ

Τα αφόρητα SMS πίεσης του μετρ του Αχίλλειον στη Γεωργία Μπίτα

Πανεπιστήμιο Πατρών: Ξεκινάει η 1η ΕΤΗΣΙΑ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ Εκπαιδευτικών στον ΑΥΤΙΣΜΟ στην Ελλάδα

ΑΣΕΠ 13Κ/2021 - Δήμοι: Το ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ Lower - Proficiency (90 μόρια) σε 2 ημέρες Μόνο 111 ευρώ για 90 μόρια

Προσλήψεις Εκπαιδευτικών: Το κορυφαίο 9ΜΗΝΟ σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ στην Ελλάδα

ECDL | Πιστοποίηση Υπολογιστών για ΑΣΕΠ μόνο 95 ευρώ μέσα σε 2 ημέρες

σχετικά άρθρα

katalipseis sxoleia
Θέλουμε ή όχι καταλήψεις Σχολείων;
«Θεωρούνται ακόμη και σήμερα αναφαίρετο δημοκρατικό δικαίωμα των μαθητών, που το «σιγοντάρουν» τόσο η πολιτεία όσο και οι σύλλογοι γονέων  και...
Θέλουμε ή όχι καταλήψεις Σχολείων;
ipourgeio_paideias
Διορισμοί ΕΕΠ: Διόρθωση του ΥΠΑΙΘ στις διαθέσιμες περιοχές διορισμού ανά κλάδο
Διόρθωση στο Παράρτημα «Διαθέσιμες περιοχές διορισμού ανά κλάδο», της Απόφασης της Υπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων – Αναλυτικά το ΦΕΚ
Διορισμοί ΕΕΠ: Διόρθωση του ΥΠΑΙΘ στις διαθέσιμες περιοχές διορισμού ανά κλάδο
κρούσματα αττική ερμού
ΕΚΠΑ-Αττική: Έως και 60% αύξηση σε αντικαταθλιπτικά, αντιψυχωσικά και κοκαϊνη
Δραματική αύξηση έως και 60% σε αντικαταθλιπτικά, αντιψυχωσικά και κοκαΐνη στην Αττική, από την αρχή της πανδημίας, σύμφωνα με μελέτη του ΕΚΠΑ
ΕΚΠΑ-Αττική: Έως και 60% αύξηση σε αντικαταθλιπτικά, αντιψυχωσικά και κοκαϊνη