ΠΕΑΔ: Για πρώτη φορά οι αναπληρωτές προσλαμβάνονται τόσο έγκαιρα
Η Πανελλήνια Ένωση Αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης συγχαίρει το υπουργείο Παιδείας για τις προσλήψεις αναπληρωτών

Οι αναπληρωτές για πρώτη φορά θα μπορούν να προγραμματίσουν με άνεση τη μετακίνησή τους στις περιοχές που θα τοποθετηθούν, τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΠΕΑΔ και συγχαίρει το υπουργείο Παιδείας.

Παράλληλα, η ένωση ζητά μείωση στα μεταφορικά έξοδα των αναπληρωτών και επίσπευση των διαδικασιών για τους μόνιμους διορισμούς στη Γενική Εκπαίδευση.

Αναλυτικά:

Η Π.Ε.Α.Δ. ως αναγνωρισμένος θεσμικός εκπρόσωπος των αναπληρωτών εκπαιδευτικών στη Β/θμια Εκπ/ση, συγχαίρει το Υπουργείο Παιδείας για τις χθεσινές μαζικές προσλήψεις χιλιάδων αναπληρωτών! Τις πρώτες που γίνονται τόσο έγκαιρα!

Είναι η πρώτη φορά που όσοι και όσες προσλήφθηκαν θα μπορέσουν να προγραμματίσουν με σχετική άνεση τη μετακίνησή τους για τις περιοχές τοποθέτησης!

Ευχόμαστε στους συναδέλφους και στις συναδέλφισσες καλή δύναμη και καλή τοποθέτηση για το νέο σχολικό έτος!

Επαναλαμβάνουμε το αίτημα στα συναρμόδια Υπουργεία για έκπτωση 50% στα ακτοπλοϊκά και στα υπόλοιπα εισιτήρια όσων θα μετακινηθούν τις επόμενες μέρες.

Οι χθεσινές μαζικές προσλήψεις καθώς και εκείνες που θα ακολουθήσουν, και για όσες ειδικότητες δεν συμπεριλήφθηκαν στη α’ φάση, αποδεικνύουν τις τεράστιες ανάγκες σε εκπαιδευτικό προσωπικό!

Η Δημόσια Εκπαίδευση –τόσο η Γενική, όσο και η Ειδική Αγωγή- ταλαιπωρήθηκαν χρόνια τώρα από την αδιοριστία που «εμπεδώθηκε» για μια δεκαετία, 2010-2020! Οι 10.500 μόνιμοι διορισμοί που έπονται στη Γενική μετά από τους πρώτους στην Ιστορία της Εκπαίδευσης μόνιμους διορισμούς στην Ειδική Αγωγή, πρέπει να αποτελέσουν μια πρώτη -κατ’ελάχιστον- προσπάθεια να λειτουργήσει η Εκπαίδευση σε συνθήκες κανονικότητας.

Αναμένουμε σύντομα να ολοκληρωθεί και η προκήρυξη 2ΓΕ/2019, όπως πρόσφατα ανακοίνωσε η Υπουργός κ. Κεραμέως.

Διαβάστε Επίσης:


ΑΣΕΠ: Tο ΚΟΡΥΦΑΙΟ Σεμινάριο στην ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ με ανοικτές αιτήσεις

Νέες Προσλήψεις Φιλολόγων (όλες οι ειδικότητες) σε όλη την Ελλάδα

Μοριοδότηση - Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών Π.Ε. και Δ.Ε. στη Σχολική Ψυχολογία

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ Η/Υ ΣΕ 10 ΗΜΕΡΕΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΕΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΠΑΝΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

 

 

σχετικά άρθρα

Αξιολόγηση Εκπαιδευτικών: Η ετήσια έκθεση και ο ρόλος των στελεχών
Αξιολόγηση Εκπαιδευτικών: Τι προγραμματίζεται το 2021, ο ρόλος των στελεχών και η ετήσια έκθεση

Η ατομική αξιολόγηση στην Εκπαίδευση μετατίθεται για την επόμενη σχολική χρονιά καθώς δεν υπάρχει ακόμη κανένα συγκεκριμένο...

Αξιολόγηση Εκπαιδευτικών: Η ετήσια έκθεση και ο ρόλος των στελεχών