Μετρό: Ποιοι σταθμοί κλείνουν νωρίτερα από την Κυριακή 28 Ιουνίου

Εκπαίδευση 0

Πρόεδρος ΟΙΕΛΕ: Κατέστρεψαν απουσιολόγια στο Κολέγιο Αθηνών επειδή κάποιοι «γόνοι» είχαν πάνω από 400 απουσίες!

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Επώνυμη καταγγελία του Προέδρου της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών για το Κολέγιο Αθηνών και την υπουργό Παιδείας: "Το όνειρό της, το όνειρο των πολιτικών της μεντόρων και όσων χρηματοδοτούν το κόμμα της είναι ένα ιδιωτικό σχολείο όπου οι «γόνοι» απροβλημάτιστα θα «αριστεύουν» χωρίς να χρειάζεται καν να παρακολουθούν"

Σε μια σοβαρή καταγγελία προχώρησε πριν από λίγο ο πρόεδρος της ΟΙΕΛΕ Μιχάλης Κουρουτός, με ανάρτησή του στο facebook. Ο κ.Κουρουτός, κατηγορώντας την κ.Κεραμέως ότι με το νόμο για τα ιδιωτικά σχολεία επιχειρεί να προστατεύσει τα ιδιωτικά συμφέροντα, καταγγέλει επίσης "την απίστευτη υπόθεση της καταστροφής βιβλίων απουσιών στο σχολείο της, στο Κολλέγιο Αθηνών. Γιατί κατέστρεψαν τα βιβλία; Μα διότι κάποιοι «γόνοι» είχαν πάνω από 400 απουσίες απαξιώντας να παρακολουθούν μαθήματα και θα κινδύνευαν να μείνουν στην ίδια τάξη"

Συμπληρώνει μάλιστα ότι "για το θέμα έχει ήδη διενεργηθεί ΕΔΕ. Ποια είναι τα αποτελέσματά της; Τι κάνει η Υπουργός; Ποια μέτρα έχει πάρει; Ποιους έχει παραπέμψει; Ποιων την τιμωρία ζητά παραδειγματικά; Η απάντηση αυτή που φαντάζεστε. Δεν έχει κάνει τίποτε"

Η ανάρτηση του προέδρου της ΟΙΕΛΕ:

Ποιους επιχειρεί να προστατεύσει η κ. Κεραμέως με το νόμο της;

Μην είναι μόνο οι παρανομούντες ιδιοκτήτες που πρωταγωνιστούν σε μαύρη εργασία και φοροδιαφυγή;

Μην είναι μόνο αυτοί που τρίβουν τα χέρια τους γιατί θα κάνουν με εκβιασμούς τα ωράριά μας ακορντεόν και τις εργασιακές μας σχέσεις λάστιχο;

Όχι μόνο αυτοί. Η βασική της στόχευση είναι άλλη. Να δημιουργήσει ένα «άβατο» στα μεγάλα σχολεία της ελίτ με φοβισμένους εκπαιδευτικούς.

Ξέρει η κ. Υπουργός εδώ και μήνες – επισήμως από εμάς από τις 23 Δεκεμβρίου του 2019 – για την απίστευτη υπόθεση της καταστροφής βιβλίων απουσιών στο σχολείο της, στο Κολλέγιο Αθηνών. Γιατί κατέστρεψαν τα βιβλία; Μα διότι κάποιοι «γόνοι» είχαν πάνω από 400 απουσίες απαξιώντας να παρακολουθούν μαθήματα και θα κινδύνευαν να μείνουν στην ίδια τάξη.

Για το θέμα έχει ήδη διενεργηθεί ΕΔΕ. Ποια είναι τα αποτελέσματά της; Τι κάνει η Υπουργός; Ποια μέτρα έχει πάρει; Ποιους έχει παραπέμψει; Ποιων την τιμωρία ζητά παραδειγματικά;

Η απάντηση αυτή που φαντάζεστε. Δεν έχει κάνει τίποτε. Και δεν σκοπεύει να κάνει. Το έδειξε με το νόμο που της υπαγόρευσαν κι αυτή υπέγραψε.

Διότι το όνειρό της, το όνειρο των πολιτικών της μεντόρων και όσων χρηματοδοτούν το κόμμα της είναι ένα ιδιωτικό σχολείο όπου οι «γόνοι» απροβλημάτιστα θα «αριστεύουν» χωρίς να χρειάζεται καν να παρακολουθούν. Χωρίς να απαιτείται καν να δίνουν εξετάσεις.

Ένα ιδιωτικό σχολείο-φάντασμα από μια Υπουργό-φάντασμα.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

εκπαίδευση